halsojobb.se

logga

Personlig assistent till en av våra barnkunder

Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Personlig assistent till en av våra barnkunder

Drivs du av att hjälpa barn med speciella behov, är pålitlig, engagerad och har barnasinnet kvar? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Arbetsbeskriving

Till det här uppdraget söker vi en personlig assistent till en av våra barnkunder, en 11-årig flicka, som bor med sin familj strax utanför Ålem.

Du som söker, kille eller tjej, skall gärna ha erfarenhet av jobb som personlig assistent eller motsvarande, vara orädd, ha en vilja och förmåga att lära dig medicinskt hantering och kroppsnära vård. Som person ska du vara pålitlig, stabil och kunna ta egna initiativ. Du ska klara att jobba ensam men även vara en bra lagspelare, då du kan komma att ingå i ett större team av assistenter, där viss tid är dubbelassistans tillsammans med annan kollega.

Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som är pålitlig och stabil, som kan ta egna initiativ. Du behöver vara flexibel och ansvarsfull. I arbetet ingår hjälp med kundens alla vardagliga rutiner, såsom personlig hygien, matintag (sondmatning), förflyttningar (rullstol), aktivering, stimulering och träning.

Din bakgrund: Du får gärna ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent eller motsvarande. Det är meriterande om du har grundkunskaper i sondmatning och kännedom om Podd och TaSSeLs.

Personliga egenskaper: Du är en social, glad och varm person, som genom att vara kreativ, ser möjligheter och inte hinder i tillvaron. Du har en empatisk förmåga och behöver kunna knyta an till kunden. Det är viktigt att vara lyhörd och kunna läsa av kroppsspråk och sinnesstämning.

Körkort och egen bil. (Katt finns i hemmet)

Om anställningen: : Vi söker en assistent och tjänsten ligger på ligger på ca 20-40%, fördelad på eftermiddagar, kvällar och helger. Det finns möjlighet att få ökad sysselsättningsgrad. Vi söker även timvikarie.

Rekrytering sker omgående.

Dela detta jobb

logga
Personlig assistent till en av våra barnkunder

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB