halsojobb.se

Personlig assistent till 50årig man som arbetar som arkitekt!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Personlig assistent till 50årig man som arbetar som arkitekt!

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt. 

Personlig assistent till 50-årig man som arbetar som arkitekt!

Nu söker vi en personlig assistent till en aktiv 50-årig man som förvärvsarbetar 50 %. Efter en fallolycka sitter han i rullstol med nedsatt rörelseförmåga och stort hjälpbehov i sin dagliga livsföring. Han behöver hjälp med sin personliga hygien , stretching, träning och massage av muskler, hjälp med förflyttningar samt praktiska göromål i hushållet såsom städning, pappersarbete, matlagning mm. Utöver det behöver han hjälp med sin trädgård såsom gräsklippning, plantering och skottning. Det är viktigt är att du som söker arbetet är engagerad och kan lyssna in honom samt att du är en smidig, händig och praktisk person som kan arbeta självständigt. 

ARBETSUPPGIFTER 

Du som söker är företrädesvis kvinna 20-45 år, du är ärlig, ansvarsfull, lugn och stabil i dig själv. Du är frisk och stark och mogen i sinnet, du kan ta initiativ och är lösningsorienterad. Du bör ha stor empati samt kunna sätta dig in i en annan människas situation. Du skall veta när det är dags att ”kliva fram eller hålla sig i bakgrunden”. Du bör vara beredd på att även kunna rycka in med kort varsel och kunna ställa upp för en sjuk kollega samt kunna samarbeta med andra assistenter och vara mycket alert och flexibel. Du har ordningssinne och är noggrann. Det är en fördel om du är road av matlagning. Viktigast är att du engagerar dig fullt ut i ditt arbete och att du har förmåga att skapa en positiv och harmonisk atmosfär omkring dig.

KVALIFIKATIONER 

Personlig assistent 

ERFARENHET KRÄVS 

Nej 

KRAV  

Det är av största vikt att du behärskar svenska språket mycket väl både i tal och skrift. 

ARBETSTID/VARAKTIGHET  

Vi söker assistent som kan arbeta ca 70-75% på fast rad, med chans till mer.  Dag, kväll/nattpass vardagar såsom helger där det ingår sovande jour.  Passen är långa, man jobbar antigen 12 timmar eller 24 timmar (sovande jour).  Vi söker även vikarier som kan ta något fast pass i månaden, eller enbart vikarie vid sjukdomsfall. 

LÖN  

Timlön, OB-tillägg och 12 % semesterersättning.  Kollektivavtal Fremia

TILLTRÄDE 

Schemaraderna startar i början av september 2020, men finns nu under sommaren möjlighet att ta några enstaka pass.  

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 

Ansökningar behandlas löpande. 

ANSÖKAN 

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

Dela detta jobb

Personlig assistent till 50årig man som arbetar som arkitekt!

Förenade Care AB