halsojobb.se

Logga

Personlig assistent till 17 årig tjej

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Personlig assistent till 17 årig tjej

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers funktionshinderomsorg är organisatorisk placerad under socialförvaltningen. Här arbetar drivna och engagerade medarbetare med att skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Funktionshinderomsorgen består av daglig verksamhet, gruppbostäder, socialpsykiatri, personlig assistans och barnverksamhet.ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kommer innebära att vara personlig assistent till en 17 årig tjej med stora funktionshinder. Tillsammans med brukaren och hennes familjemedlemmar kommer du arbeta för att ge henne en så meningsfull vardag som möjligt. Din yrkesroll kommer vara utifrån brukarens förutsättningar skapa en positiv stämning runt henne i hennes vardag med sång, musik och berättelser med stor inlevelse.

Vi söker dig som känner att du har mycket av dig själv att ge. Du kommer få ett viktigt och givande arbete med mycket känslor, glädje och skratt.

Detta är en PAN-anställning på anmodan av brukaren. Det innebär att det är brukaren som avgör vem som är lämplig för tjänsten. Tjänsten hos brukaren är till en början 50 % på schemarad men kan med tiden utökas till 75 % på schemarad. Din arbetstid kommer vara förlagd på dagtid, kvällstid samt helger.

Eftersom brukaren bor ett par kilometer utanför Vingåker ser vi gärna dig som söker har körkort och tillgång till egen bil.
Det finns djur/ hundar i familjen så det är bra om du inte är allergisk/ hundrädd.
Du hanterar det svenska språket väl i både tal och skrift.
Gärna kvinnliga sökande.

KVALIFIKATIONER
Förutom att du är en öppen och positiv personer ser vi att du som söker har stort intresse för sång samt att läsa böcker med rim och ramsor med stor inlevelse. Du har mycket av dig själv att ge och har nära till skratt och med en positiv inställning. Eftersom brukaren bor utanför Vingåker har du körkort och egen bil. Du hanterar det svenska språket väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du sedan tidigare har arbetat inom personlig assistans men det är inget krav, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Personlig assistent till 17 årig tjej

Vingåkers kommun