halsojobb.se

-->

Övertandläkare, Specialist inom Käkkirurgi

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Övertandläkare, Specialist inom Käkkirurgi

 

Vi söker dig som är specialist inom käkkirurgi och erbjuder en tjänst som övertandläkare på den Kraniofaciala- och käkkirurgiska sektionen vid Karolinska Universitetssjukhuset. Här bedrivs verksamhet inom hela det sjukhusbundna käkkirurgiska vårdpanoramat. Vi erbjuder unika möjligheter till arbete och utveckling inom våra multidisciplinära team vars syfte är att erbjuda högspecialiserad vård och forskning inom hela det kraniofaciala området. Verksamheten bedriver ST-utbildning inom den käkkirurgiska specialiteten samt är mottagande enhet för delmoment i ST-utbildning inom andra medicinska och odontologiska specialiteter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbete på Karolinska Universitetssjukhusets båda siter, Solna och Huddinge. Jour- och beredskaparbete ingår i anställningen.

Vi söker
Dig som har specialistkompetens inom käkkirurgi, och ser gärna att du är disputerad och forskningsaktiv. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Saker vi värderar högt är positiv grundinställning, hög grad av flexibilitet, öppenhet inför nya utmaningar och du har patienten i fokus. En stor del av arbetet sker i multidisciplinära team varför god samarbetsförmåga är en mycket viktig egenskap hos dig som är sökande till tjänsten.

Välkommen med din ansökan

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
- Bevis om medicine doktorsexamen    

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Övertandläkare, Specialist inom Käkkirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset