halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Ö-läget kräver det stora sjukhusets resurser och innebär samtidigt det mindre sjukhusets närhet och samhörighet. Du som läkare får både stort djup och bredd inom ditt kompetensområde då Visby lasarett som öns enda akutsjukhus hanterar öns alla patienter. Här ges du möjlighet till ett ansvarsfyllt arbete där du är beslutsfattande i små och stora frågor.

Kommunikationerna mellan Visby och övriga landet är goda. Gotland präglas av sin vackra natur, kulturhistorisk miljö, ett aktivt kulturliv och en ökande akademisk närvaro genom Uppsala Universitet Campus Gotland och ett rikt föreningsliv.

Arbetsuppgifter

Som överläkare/specialistläkare kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inklusive jourtjänstgöring, inom obstetrik och gynekologi. Du är med och utvecklar verksamheten tillsammans med kollegor och övrig personal. Ö-läget kräver stor bredd på verksamheten och jour dygnet runt. Ett flertal ST-läkare får sin utbildning här. Verksamheten har idag cirka 80 anställda i form av barnmorskor, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Hos oss har vi korta beslutsvägar, ett klimat som underlättar samarbete kring patienterna över specialitetsgränserna. I arbetet ingår även handledning av ST-läkare och kandidater. Erfarenhetsutbyte med Karolinska Universitetssjukhuset ger även möjlighet till kompetensutveckling. Vi anordnar själva träning inom akut obstetrik och CEPS-träning.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är specialistläkare med bakjourkompetens inom obstetrik och gynekologi.

Ett helhetsperspektiv och ett aktivt kunskapssökande samt intresse för att arbeta i team med andra yrkesgrupper är viktiga grundförutsättningar för arbetet. Vi söker dig som vill utveckla din specialistkunskap och motiveras av att vara en kunskapsresurs för andra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

Placering
Verksamhet Gynekologi/Obstetrik, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse.

Antal tjänster
2

Kontakt

Åsa Hedqvist
Verksamhetschef
0498-204838

Kerstin Palm
Medicinskt ledningsansvarig
070-766 08 31

Ansökan
Referensnummer
A915683

Sök senast
2020-01-05

Övrigt
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Överläkare/­specialistläkare obstetrik och gynekologi

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2020-01-05

Ansök nu

Dela detta jobb