halsojobb.se

Överläkare i Vaskulär kirurgi

Ort
Utgår

2020-04-18

Ansök nu

Överläkare i Vaskulär kirurgi

GHP Specialty Care AB är ett svenskt börsnoterat vårdföretag. Vårt affärsområde GHP International söker nu en erfaren i Överläkare i Vaskulär kirurgi som kommer vara anställd direkt av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (SKMCA), ett emirat i Förenade Arabemiraten.

SKMCA är Ajmans enda akut- och traumacenter med över 60 000 akutpatienter årligen. SKMCA har också över 170 000 besök per år i den 300 bäddar stora anläggningen som har över 1 300 anställda totalt. I vårt uppdrag ingår att bemanna sjukhuset med minst 20% svensk vårdpersonal.

Kvalifikationer

Vem är du?

Vi söker en erfaren Överläkare i Vaskulär kirurgi för uppdrag som Consultants vid SKMCA i Ajman UAE.

Uppdraget lämpar sig bäst för överläkare med bred erfarenhet och vana att arbeta med alla modaliteter. Uppdraget påminner om arbete vid svenskt länssjukhus/central sjukhus, men med mer trauma, infektionssjukdomar och betydligt yngre patientgrupper. Färdigheter i endovaskulär kirurgi är ett krav. Behandlingfokus brukar vara på kroniskt diabetessjuka, dialyspatienter med behov av acess kirurgi (fistlar) och andra fall som behöver endovaskulära åtgarder utöver trauma populationen.

Uppdraget att arbeta som Consultant innebär att du är auktoritet för respektive ämnesområde och som sådan är du ledare och föredöme för verksamheten, varför stil och vårdad framtoning är en nödvändig del av uppdraget.

Kontakt

För ansökan och frågor är du välkommen att kontakta Susanna.Stanzel@skmca.ae

Om GHP

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda i Norden. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Dela detta jobb

Överläkare i Vaskulär kirurgi

GHP Specialty Care AB