halsojobb.se

Överläkare i Radiologi

Ort
Utgår

2020-04-18

Ansök nu

Överläkare i Radiologi

GHP Specialty Care AB är ett svenskt börsnoterat vårdföretag. Vårt affärsområde GHP International söker nu erfarna överläkare i Radiologi som kommer vara anställd direkt av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (SKMCA), ett emirat i Förenade Arabemiraten.

SKMCA är Ajmans enda akut- och traumacenter med över 60 000 akutpatienter årligen. SKMCA har också över 170 000 besök per år i den 300 bäddar stora anläggningen som har över 1 300 anställda totalt. I vårt uppdrag ingår att bemanna sjukhuset med minst 20% svensk vårdpersonal. Läs mer om oss på www.skmca.ae

Kvalifikationer
Vem är du?

Vi söker erfarna Radiologer för uppdrag som Consultants vid SKMCA i Ajman UAE.

Uppdraget lämpar sig bäst för överläkare med bred erfarenhet och vana att arbeta med alla modaliteter. Uppdraget påminner om arbete vid svenskt länssjukhus/central sjukhus, men med mer trauma, infektionssjukdomar och betydligt yngre patientgrupper.

Avdelningen är utrustad med modern utrustning och utför ca 50 000 undersökningar per år fördelat på samtliga modaliteter. Uppdraget att arbeta som Consultant innebär att du är auktoritet för respektive ämnesområde och som sådan är du ledare och föredöme för verksamheten, varför stil och vårdad framtoning är en nödvändig del av uppdraget.

Kontakt

För ansökan och frågor är du välkommen att kontakta susanna.stanzel@skmca.ae

Om GHP

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda i Norden. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Dela detta jobb

Överläkare i Radiologi

GHP Specialty Care AB