halsojobb.se

Överläkare/biträdande överläkare till Obstetriska sektionen, Danderyds sjukhus

Ort
Utgår

2021-07-28

Ansök nu

Överläkare/biträdande överläkare till Obstetriska sektionen, Danderyds sjukhus

Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus bedriver såväl obstetrisk som gynekologisk verksamhet och har en av landets största förlossningsavdelningar. Vi söker nu en engagerad överläkare/biträdande överläkare till vår obstetriska sektion!

Erbjudande och arbetsuppgifter

Som överläkare/biträdande överläkare på den obstetriska sektionen arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom området. Du kommer huvudsakligen att vara placerad inom vår obstetriska verksamhet och få möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom såväl obstetrisk slutenvård som öppenvård. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är en erfaren specialistläkare inom obstetrik med mellanjourskompetens. Har du dessutom intresse av och bedrivit vetenskapligt arbete och undervisning är det meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. 

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, ett flexibelt, öppet och prestigelöst förhållningssätt och bemötande till alla medarbetare inom enheten och kliniken. Initiativkraft, ett målinriktat arbetssätt samt förmåga att skapa delaktighet är egenskaper vi särskilt värdesätter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt 

Tillsvidareanställning 
Start enligt överenskommelse 

LUS-information

Fyll i dina kontaktuppgifter digitalt och skicka in följande bestyrkta handlingar:

- Meritförteckning för läkare

- Legitimationsbevis läkare

- Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen

- Ev bevis på medicine licentiat/doktorsexamen

- Ev publikationsförteckning

Vi ser helst att du scannar in ovan angivna handlingar och bifogar i ansökan.
Meritförteckning för läkare hittar du på vår hemsida www.ds.se/jobb

Om oss

Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus bedriver såväl obstetrisk som gynekologisk verksamhet. Med ca 6700 förlossningar per år har vi en av landets största förlossningsavdelningar. Den obstetriska slutenvården består i huvudsak av BB-vård och antenatalvård. Den obstetriska öppenvården omfattar mödrahälsovård, Auroraverksamhet, specialist-MVC samt obstetrisk ultraljudsmottagning. Den gynekologiska slutenvårdsverksamheten har en inriktning på benign gynekologisk kirurgi och gynekologisk öppenvård bedrivs i form av mottagning samt medicinsk och kirurgisk dagvårdsverksamhet. Till kliniken hör en stor gynekologisk akutmottagning.  

Dela detta jobb

Överläkare/biträdande överläkare till Obstetriska sektionen, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB