halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Visby lasarett är ett akutsjukhus med länsfunktion och bedriver bred allmänkirurgisk- och urologisk verksamhet med en mångdubblad akutverksamhet under sommarhalvåret.
Vi söker en bakjourskompetent överläkare inom allmän kirurgi och gärna med bröstkirurgi som subspecialitet.

Arbetsuppgifter

Som överläkare hos oss kommer du arbeta med handledning, operation i sluten- och öppenvård, endoskopi, akut-, mottagnings-, och vårdavdelningsverksamhet.
Arbetet delas mellan 14 specialister och 5-6 stycken ST-läkare.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker har goda kunskaper om akutkirurgi och trauma inklusive barn, akut urologi, nationella riktlinjer och vårdprogram samt SVF (Standardiserade Vårdförlopp).

Du har bakjourskompetens inom allmänkirurgi och har dokumenterade genomgångna bakjourskurser och dokumenterad klinisk bakjourstjänstgöring.

Tidigare arbete inom Region Gotland är meriterande. Du har jobbat i Sverige senaste åren och att du har goda kunskaper i svenska är ett krav.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

Placering
Kirurgi/urologi, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Regina Göbel
Facklig representant, Gotlands läkarförening (GLF)
0498-26 90 00

Veronica Snoder
tf verksamhetschef
0498-26 89 80

Ansökan
Referensnummer
A915307

Sök senast
2020-01-15

Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Överläkare allmänkirurgi

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2020-01-05

Ansök nu

Dela detta jobb