halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Öppenvårdsoperation i Huddinge söker operationssjuksköterskor

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Öppenvårdsoperation i Huddinge söker operationssjuksköterskor

Öppenvårdsoperation i Huddinge söker operationssjuksköterskor

 

Vill du utvecklas som operationssjuksköterska i en omväxlande roll och arbeta dagtid? Då ska du söka till oss på Öppenvårdsoperation! Här får du möjlighet att utveckla din kompetens inom en rad olika specialiteter.

Om oss 
Vi på öppenvårdsoperation utför operationer inom ortopedi, gynekologi, urologi, gastro (endoscopiverksamhet), ÖNH, plastik samt accesskirurgi. Verksamheten är dynamisk och fler områden kan därför tillkomma.  

Öppettiderna är i dagsläget 07-17 måndag till torsdag samt 07-15 på fredagar. Verksamheten har ett högt flöde och patienterna stannar i genomsnitt tre till fyra timmar.  

Vår dagkirurgiska enhet består av fyra operationssalar samt egen pre- och postoperativ avdelning

Vi erbjuder

  • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som operationssjuksköterska är det hos oss du ska vara!  
  • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.

Vi söker 
Då vi i vår verksamhet utför operationer inom ett flertal specialiteter så är det viktigt att du har en ambition att utvecklas i din profession och att du har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden för att kunna vidareutveckla vår verksamhet.  

Hos oss är teamarbete viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi har högt i tak och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv och engagerad person som aktivt vill bidra till vår gemenskap och vi vill att du trivs i en miljö där du får använda din flexibilitet, problemlösnings- och samarbetsförmåga.  

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom operationssjukvård.
  • För att trivas hos oss så tror vi även att du har några års erfarenhet i rollen som operationssjuksköterska. 

Inom Funktion PMI i Huddinge finns en av Sveriges största sammanhållna anestesi- och operationsavdelningar. Operationsverksamheten är belägen i helt nya lokaler utrustade med den senaste tekniken. Här finns avancerad elektiv och akut kirurgi innefattande övre GI-kirurgi, transplantationskirurgi, urologisk- och gynekologisk kirurgi, obstetrik, ortopedisk kirurgi, ÖNH-kirurgi samt öppenvårdsoperation. Vår postoperativa avdelning handhar de flesta patienter initialt efter stor kirurgi.

På PMI Huddinges intensivvårdsavdelning med 10-11 platser bedrivs såväl högspecialiserad som allmän intensivvård för både barn och vuxna. Patientunderlaget är mycket varierat och innefattar bland annat intensivvård efter transplantation av lever, njure och stamceller, efter stor bukkirurgi. Patienter med akut leversvikt eller svåra infektionssjukdomar tillhör våra profilområden.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som operationssjuksköterska! 

Din ansökan ska innehålla: 

1. CV
2. Personligt brev 
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 
- Utbildningsbevis 

Hjärtligt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Öppenvårdsoperation i Huddinge söker operationssjuksköterskor

Karolinska Universitetssjukhuset