halsojobb.se

Operativ Koordinator

Ort
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Operativ Koordinator

Vi på SOS Alarm är varje dag med och skapar ett tryggare Sverige. Vi larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en vision om ett tryggare Sverige för alla. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Vi är marknadsledande och verksamma inom såväl offentlig som privat marknad, med växande kommersiella tjänsteområden.  


Din vardag som Operativ Koordinator 

SOS Alarm har från november 2016 ett avtal med Region Stockholm där du som Operativ Koordinator utgör en nyckelroll i att säkerställa den operativa driften av Stockholms prehospitala resurser. Som Operativ Koordinator är din huvudsakliga uppgift att stödja och samverka med de prehospitala enheterna samt att delta i både den strategiska och operativa planeringen av den prehospitala verksamheten. I arbetet ingår det att samverka med ambulansdirigeringen, prehospital bakjour, prehospitala vårdgivare, myndigheter samt med EKMB och HSF i nära samverkan med strategisk koordinator. Vi behöver nu stärka upp vårt team med en operativ koordinator som vill vara med och skapa ett tryggare Sverige för alla. Tjänsten är placerad på SOS-centralen i centrala Stockholm. Start enligt överenskommelse, med dygnet runt-tjänst.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig som har erfarenhet från prehospital vård, en roll med övergripande ansvar för den prehospitala vården i ett team med högt i tak och en härlig kultur. Hos oss på SOS Alarm erbjuder vi våra SOS:are goda utvecklingsmöjligheter och stort ansvar. Hos oss på SOS-centralen i Stockholm är det dessutom alltid nära till skratt och vår kultur är vår styrka.

Vi söker dig
Vi söker nu dig som tidigare arbetat inom prehospital vård och har mycket god kunskap kring de riktlinjer och direktiv som gäller och en övergripande kunskap om sjukvårdsstrukturen i Region Stockholm. Du är antingen undersköterska med eftergymnasial påbyggnadsutbildning i ambulanssjukvård som ambulanssjukvårdare eller ambulanssjuksköterska. Utöver detta har du genomgått katastrofmedicinsk ledningsutbildning och har god kännedom om Region Stockholms regionala katastrofmedicinska plan.

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Låter detta intressant? Då urval och intervjuer sker löpande i denna rekryteringsprocess ber vi dig skicka in dig ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2021. 

Har du frågor? Kontakta rekryterande chef, Mari Rauge, Mari.rauge@sosalarm.se. 

Dela detta jobb

Operativ Koordinator

SOS Alarm Sverige AB