halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operationssjuksköterskor till Operation GKS

Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Operationssjuksköterskor till Operation GKS

Har du intresse och nyfikenhet för rekonstruktiv plastik som specialitet samt för dagkirurgi överlag? Vill du bli en del av en arbetsgrupp med en stor dos arbetsglädje? Då ska du definitivt söka till oss på Operation GKS!

Om oss
Operation GKS är en dagoperationsavdelning med åtta operationssalar. Vi har vår egen sterilcentral som bemannas av operationspersonal där vi diskar, lägger- och packar våra egna instrument, vi har även vår egen uppvakningsenhet som bemannas av sjuksköterskor/intensivvårdssjuksköterskor. Vår operationsinriktning består till stor del av rekonstruktiv plastikkirurgi med återskapande av form och funktion. Vi utför även bröstcancerkirurgi, strumaoperationer, mjukdelssarkom (ortopedi), SCS (neurologiska smärttillstånd), kraniokirurgi (rekonstruktioner och frakturkirurgi), mindre kärlkirurgi som subcutana venportar, öppen bukkirurgi, laparoskopiskkirurgi och mindre gynekologisk kirurgi.

Vi bedriver högspecialiserad kirurgi såsom bröstrekonstruktioner, tumörkirurgi, mikrokirurgi, könsbekräftande kirurgi samt kraniofaciell kirurgi. Vi opererar inom andra typer av flöden utifrån de behov som finns bland sjukhusets patienter. Operation GKS kommer att flytta till nyrenoverade lokaler inom två år. Fram till dess så är verksamheten förlagd i den gamla huvudbyggnaden på Karolinska i Solna.

Om tjänsten
Som specialistsjuksköterska hos oss på operation blir du en del av en positiv och nytänkande avdelning med ett gott klimat, vars verksamhetsidé är att erbjuda högkvalitativ kirurgi och god vård till våra patienter. Vi värdesätter teamarbete högt och vi har en dynamisk och intressant arbetsplats.

Då vår avdelning bedriver vi planerad kirurgi är arbetstiden förlagd till vardagar, dagtid. Hos oss kommer du att arbetar på sal med sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Vi söker dig
Vi söker dig som:

  • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
  • Tar eget ansvar för ditt arbete och gör det som krävs för ett bra slutresultat.
  • Har en hög samarbetsförmåga och är prestigelös i samarbetet kring patienten.
  • Är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård.

Meriterande:

  • Erfarenhet av operationssjukvård.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Yrkeslegitimation
4. Bevis om specialistkompetens
5. Utbildningsbevis

Om rekryteringsprocessen
Urvalsprocessen sker löpande. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Operationssjuksköterskor till Operation GKS

Karolinska Universitetssjukhuset