halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är operationssjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet till spännande uppdrag på kirurgiska anestesi- och operationsavdelningeni Uppsala i sommar. Som bemanningssjuksköterska har du möjlighet att få olika typer av uppdrag baserat på din erfarenhet och tillgänglighet. Tveka inte att höra av dig redan idag så berättar vi mer om våra uppdrag i Uppsala.

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvalinga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska.

DIN PROFIL

Operationssjuköterska med minst fem års dokumenterad yrkeserfarenhet
Gärna erfarenhet från journalsystemet Cosmic.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Operationssjuksköterska till Uppsala

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2019-04-09

Ansök nu

Dela detta jobb