halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi en operationssjuksköterska till ett långt bemanningsuppdrag i Umeå. Uppdragsperioden är v6-7 samt v13-35och du arbetar dagtid vardagar.

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska. På verksamheten opererar man inom neurokirurgi, öron-näsa-halskirurgi, obstetrisk kirurgi, venaccesser, ortopedi, ryggkirurgi. allmänkirurgi, urologi, gyn, robotkirurgi och kärlkirurgi.

DIN PROFIL
Operationssjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet från universitetssjukhus.

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Operationssjuksköterska till Umeå!

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-02-06

Ansök nu

Dela detta jobb