halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operationssjuksköterska till Thoraxoperation

Ort
Utgår

2022-09-25

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Thoraxoperation

Välkommen till vår moderna, högteknologiska enhet! Hos oss utför vi avancerade hjärt- och lungoperationer så som kranskärlsoperationer, klaffoperationer, lungcanceroperationer och andra ingrepp i thorax. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet som operationssjuksköterska, men välkomnar varmt även dig som är ny i yrket och har möjlighet att anpassa tjänstens utformning efter din trygghet i rollen.

Vi erbjuder dig att bli del av en arbetsplats som utvecklas hela tiden – vi är mycket engagerade i vår patientgrupp och har en vilja att testa nya metoder och nya typer av behandlingar. Vi har en god sammanhållning i teamet och är stolta över enhetens goda operationsresultat.  

Som ny hos oss får du en strukturerad och välplanerad introduktion, där du successivt får bygga upp din kompetens inom Thoraxkirurgi.

Självklart får du också del av de utvecklingsmöjligheter och förmåner som vi kan erbjuda som universitetssjukhus.

Om tjänsten

Hos oss blir du en del av teamet på operationssalen som ansvarar för den perioperativa omvårdnaden av patienten. Som ny operationssjuksköterska i vår verksamhet kommer du inledningsvis att få arbeta med lungkirurgiska ingrepp. Arbetet utförs i team med anestesisjuksköterska, undersköterska och en av våra fyra kirurger.

När du känner dig redo kommer du även att få arbeta med hjärtkirurgiska ingrepp, så att din kompetens på sikt täcker hela bredden av thorax.

Annonsen avser en tillsvidaretjänst på heltid. Du arbetar treskift enligt 24/7-avtalet och har individuell schemaplanering.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

  • tar ansvar för din uppgift.

  • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring.

  • kommunicerar på ett tydligt sätt; säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara.

  • handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policys och riktlinjer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom operationssjukvård

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet: Ingrid Allerstam

Telefon
ingrid.allerstam@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Thoraxoperation

Karolinska Universitetssjukhuset