halsojobb.se

Operationssjuksköterska till Stockholm Spine Center

Ort
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Stockholm Spine Center

Välkommen till Nordens största ryggklinik!

Vi strävar efter att vara komplett ryggklinik där vi genom bra kommunikation och god logistik nyttjar den kompetens vi har tillsammans. Vi ligger i frontlinjen när det gäller forskning och införande av nya behandlingsmetoder och vi satsar på att utveckla kvaliteten i vårdarbetet.

Vår operationsavdelning är en central del i vår verksamhet. Här genomförs en stor variation av ryggkirurgi. Allt ifrån mindre ingrepp som diskbråck till större korrektionskirurgi.

  • Vi söker någon som kan jobba heltid, vardagar 40h/v.
  • Vi tillämpar 6 mån provtjänstgöring
  • Tillträde 200107 eller enligt överenskommelse
  • Friskvårdsbidrag

Spine har en väl genomarbetad värdegrund som bygger på fyra värdeord

  • Respekt
  • Tydlighet
  • Utveckling
  • Trovärdighet

I din ansökan önskar vi ett personligt brev, CV samt referenser
Vi kommer att intervjua kontinuerligt under rekryteringsprocessen, så lämna gärna in din ansökan så snart du kan.

KVALIFIKATIONER

Vi ser att du är en noggrann person med bra förmåga att arbeta i team då vi är en liten grupp med nära samarbete. Vi värdesätter egenskaper som bra kommunikationsförmåga, att du är handlingskraftig med en positiv grundinställning till arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Eva Salvage | Kontaktperson

 Skicka email  08-50908727

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Stockholm Spine Center

GHP Specialty Care AB