halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är erfaren operationssjuksköterska och vill arbeta på operationsavdelning i Östersund i höst!

Arbetstider: Vardagar dagtid. Helgtjänstgöring kan förekomma utifrån kompetens.

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska.

DIN PROFIL
Operationssjuksköterska med allmän kompetens inom ortopedi, urologi, kirurgi samt gynekologi. Det är även önskvärt med robotkompetens, men inget krav.
 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Operationssjuksköterska till Östersund

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-08-27

Ansök nu

Dela detta jobb