halsojobb.se

Operationssjuksköterska till Ortopedsektionen, Centraloperation

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Ortopedsektionen, Centraloperation

Framtid  
Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas då Danderyds Sjukhus byggs ut och moderniseras i arbetet med det nya akutsjukhuset. Vi behöver nu stärka upp med nya medarbetare inför flytt till nya lokaler under hösten 2019, vill du följa med?  
 
Vi erbjuder  
Ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme. Vi har en bra kommunikation och "högt i tak" vilket vi ser som en styrka. Sammantaget har vårt team en hög kompetens och vi strävar hela tiden mot att höja den ytterligare för att kunna motsvara de förväntningar och krav som ställs på oss. Därför är det viktigt med möjlighet till kompetensutveckling.  
 
Hos oss får du möjlighet att rotera mellan ortopedi, kirurgi och urologi och du får jobba i ett team med såväl erfarna som nyfärdiga operationssjuksköterskor. Vi erbjuder individuellt schema, s.k. önskeschema och din närmaste chef finns på plats i verksamheten.  
 
Om tjänsten 
På Centraloperation vid Danderyds sjukhus bedriver Ortopedkliniken och Kirurg- och urologkliniken varsin del av verksamheten. Vi ser det som en fantastisk möjlighet att vi alla finns under samma tak och det möjliggör också rotationsarbete mellan såväl ortopedi och kirurgi/urologi. Avdelningen är bemannad dygnet runt och tjänstgöring dag/kväll och helg ingår i arbetet.  
 
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med 38,15 h veckoarbetstid. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i elektiv och akut ortopedi, kirurgi och urologi för operationssjuksköterskor.  
  
Vi eftersträvar en god kompetensmix på vår avdelning och välkomnar därför både dig som är nyfärdig operationssjuksköterska som vill utveckla dina kunskaper inom operation samt dig som har arbetat några år i yrket och vill dela med dig av din kunskap.  
 
Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska tycka om utmaningar och att hitta lösningar på dessa. Vi söker dig som har ett genuint intresse för allt som sker på en operationsavdelning samt trivs att arbeta i grupp. Oavsett erfarenhet ser vi att du som är en bra lagkamrat, som värnar om att bibehålla ett härligt arbetsklimat kommer att trivas i vårt team.  
    
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Ortopedsektionen, Centraloperation

Danderyds Sjukhus AB