halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operationssjuksköterska till Ortopedoperation i Solna

Ort
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Ortopedoperation i Solna

Vill du arbeta med högspecialiserad ortopedi och få möjlighet att vara med om ett nytt arbetssätt med 6-timmars pass?

Vi söker specialistsjuksköterskor till ortopedoperation på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna – en ortopedisk operationsavdelning med verksamhet som inte liknar någon annan!

Om oss
På Ortopedoperation bedriver vi huvudsakligen stor, omfattande ortopedi. Många av våra akuta operationer är multitrauma-patienter, vilket innebär att de har både hög- och lågenergifrakturer i extremiteter, kotpelare, bäcken och höftfrakturer.

De övriga patienter som opereras hos oss kommer från patientflödena ortopediskt trauma, muskeloskeletala tumörer, ryggsjukdomar samt artroplastik och extremitetsdeformiteter.

Inom patientflödet artroplastik och extremitetsdeformiteter görs komplicerade korrigeringar av felställningar och revisioner av tidigare insatta proteser som inte fungerar optimalt. Vi är den enda verksamheten i Stockholm som opererar patienter med idiopatisk skolios. Vi har också ett riksuppdrag inom ortopedisk tumörkirurgi samt specialuppdrag inom specifika patientkategorier, som till exempel patienter med hemofili.

Vi söker

 • både dig som är ny som operationssjuksköterska och vill lära dig ortopedi från grunden av våra mycket erfarna kollegor och dig som redan brinner för vår specialitet och vill ha dom största utmaningarna inom fältet.
 • dig som är initiativrik, ansvarstagande och finner dig i en föränderlig vardag med bibehållet lugn och gott humör

Om tjänsten
Här får du ett jobb där ingen arbetsdag är den andra lik. En dag kan innebära en lång operation som tar hela dagen, ett par något kortare ingrepp eller variation mellan operation och att vara resurs för sina kollegor, utanför operationssalen. Hela teamet hjälps åt, och vi har en härlig och familjär stämning mellan undersköterskor, sjuksköterskor, anestesiologer och ortopeder.

Då vi är en del av ett universitetssjukhus ingår handledning av studenter och så småningom av nya kollegor som en naturlig del av tjänsten.

Tjänsten innebär dag, kväll (19:00) och helgtjänstgöring var 5:e helg. Våra salar är öppna alla dagar på året, men inte under nattetid. Vi tillämpar fasta scheman men är öppna för individuella önskemål.

Vi erbjuder
ett stimulerande arbete i en spännande miljö, där du får jobba på toppen av din kompetens. Operationssalarna är stora och utrustade med den senaste tekniken. Till stöd inom enheten finns en operationssjuksköterska med logistik – och steriltekniskt ansvar, en bemanningsassistent, vårdledare, och en närmsta chef som är operationssjuksköterska och ofta tillgänglig i den dagliga verksamheten.

Hos oss får du:

 • Ett nytt arbetssätt, OM du vill -Operationsanpassade arbetspass (OPA). Det innebär i korthet, möjlighet till 6-timmars pass på sal måndag till torsdag (dag- och kväll) med förskjutning av rast till efter arbete. Fredag – söndag bemannas även fortsättningsvis med ”vanliga” pass.
 • Internutbildning - exempelvis inom ny operationsteknik, implantat, medicinteknisk utrustning, våra patientflöden och HLR
 • Möjlighet till extern utbildning.
 • När du är redo för den fasen ges möjlighet till egna ansvarsområden inom enheten och / eller medverkan i arbetsgrupper som bidrar till att utveckla verksamheten inom vår funktion
 • Möjlighet att tidvis rotera till andra enheter/ specialiteter om önskemål finns
 • Schemalagd mötes- / utbildningstid på fredagar
 • Friskvårdtid i anslutning till arbetstiden eller friskvårdsbidrag
 • Hjälp att ansöka om 1 års rekryteringsbostad om du inte är från Stockholm

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård

Meriterande:

 • Erfarenhet av akutsjukvård eller ortopedi

Om rekryteringsprocessen
Urvalsprocessen sker löpande. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling!

Din ansökan ska innehålla:

 • CV
 • Personligt brev
 • Yrkeslegitimation
 • Bevis om specialistkompetens
 • Utbildningsbevis


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet, Charlotte Linde

Telefon
charlotte.linde@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Ortopedoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset