halsojobb.se

-->

Operationssjuksköterska till Neurooperation i Solna

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Neurooperation i Solna

Vill du bli en del av en dynamisk, högspecialiserad verksamhet som dessutom är en regionspecialitet? Vi söker nu två kollegor till Neurooperation!

På Neurooperation behandlar vi patienter med intrakraniella tumörer, vaskulära missbildningar, förändringar i spinalkanalen samt likvorcirkulationsstörningar. En spännande del av vårt neurouppdrag är akut-/traumapatienter. Vi arbetar både med elektiva och akuta patienter och verksamheten bedrivs dygnet runt. Allt som vi gör dagtid förekommer även under jourtid. Arbetet sker i nära samarbete med vår egen neuroanestesi.

Vi erbjuder

Hos oss får du unik möjlighet att lära dig de olika plattsystem som vi använder vid ryggoperationer, men även olika sorters implantat vid rörelserubbningar så som Parkinsons sjukdom och Dystonier.

Inom området bedrivs en hel del forskningsstudier, där möjlighet finns att delta mer aktivt och få en ökad kunskap och spetskompetens.

Vi uppmuntrar dig också att hospitera hos våra kollegor på det gemensamma planet - det bidrar till en positiv "vi"-känsla och ett gemensamhets-tänk!

Om tjänsten
Tillsammans med teamet på operationssalen ansvarar du som operationssjuksköterska för patientens välmående inför, under och efter operation. Du kommer ingå i vårt team där vi samarbetar över professionerna och där patienten står i fokus.

Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid, men innefattar även kvälls- och helgarbete (tre helger på 12 veckor, samt i snitt en kväll per vecka). Nattjänstgöring ingår inte primärt, men 3-skift finns som ett alternativ om så önskas. Det finns även möjlighet att påverka arbetets omfattning i tid.

Vi söker dig som

  • är trygg i dig själv och i din yrkesroll
  • följer struktur och planering, men också är bekväm i att omprioritera när det behövs
  • samarbetar med, hjälper och tar hjälp av kollegor för att nå avdelningens gemensamma mål
  • litar på din egen förmåga och har mod att agera efter din egen övertygelse
  • arbetar enligt yrkesetiska koder med patienten i fokus och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård.
Meriterande är om du har genomgått handledarutbildning och har erfarenhet av att driva utvecklingsarbeten.

Känns det här spännande? Välkommen att söka redan idag! Du är också välkommen att kontakta oss för att komma hit på en förutsättningslös hospitering, som vi avslutar med lunch.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. CV
  2. Personligt brev
  3. Yrkeslegitimation och bevis om specialistkompetens  
  4. Eventuella övriga intyg

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi är en del av Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI), som ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Neurooperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset