halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operationssjuksköterska till mottagning Endokrina tumörer och Sarkom

Ansök nu

Operationssjuksköterska till mottagning Endokrina tumörer och Sarkom

Referens nummer

2021/2004

Som den enda verksamheten inom region Stockholm har vi skapat en unik kombination mellan öppenvård och operation!

Vi erbjuder
Som operationssjuksköterska får du en möjlighet att få jobba med två inriktningar inom samma enhet; mottagningsarbete och operationsarbete. Vi söker en erfaren operationssjuksköterska som vill prova något nytt och vara med i vår grupp och fortsätta utveckla arbetet. I nära samarbete med omvårdnadschef på mottagningen och PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård) bildar du teamet runt patienten. 

Om tjänsten
Hos oss arbetar du tillsammans med operationsplanerare, operationssjuksköterska och undersköterska. Arbetet varvas mellan operation och mottagningsarbete. I öppenvården initieras och planeras operationerna, vilket du tillsammans med kontaktsjuksköterskor kommer att vara en nyckelspelare i. Du ges möjlighet att följa patienten genom hela vårdkedjan då du träffar patienten på mottagningsbesök, tar del i operationsplaneringen och står med på operationssal som instrumenterande operationssjuksköterska. På operation leder du och deltar kliniskt i operationssjukvården i nära samarbete med anestesi- och kirurgteam.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag.

Vi söker
Vi söker dig som:

- tar eget ansvar för ditt arbete. Du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.

- är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

- följer struktur och planering, men du är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund. Du är bekväm i att omprioritera och frångå en plan för att lösa en uppkommen situation.

- ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig mognad.

Kvalifikationer 
Krav: Specialistutbildad sjuksköterska inom operationssjukvård. Tre års erfarenhet som operationssjuksköterska

Meriterande: Tidigare vana från operationsplanering

Välkommen in med din ansöka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till mottagning Endokrina tumörer och Sarkom

Karolinska Universitetssjukhuset