halsojobb.se

OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu operationssjuksköterskor till dagoperation på Angereds Närsjukhus. Uppdraget gällermån-fre under hela april2019 med möjlighet till förlängning.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Inom opererande specialiteter har sjukhuseti nuläget mottagningar inom gynekologi, kirurgi och ortopedi. Patienternaär både barn och vuxna. Som operationssjuksköterska på dagkirurgin befinner du dig i händelsernas centrum och har en perioperativ nyckelroll i samband med operationer och endoskopiska undersökningar. Du arbetar delvis självständigt, samtidigt som du är en del av ett operationsteam som tillsammans arbetar för att möta patientens behov. Du utför alla vanligtvis förekommande arbetsuppgifter inom operationssjuksköterskeyrket.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som operationssjuksköterska._ _Önskvärd kompetens är erfarenhet från kirurgi (bråck, gallor, varicer, lipom), ortopedi (korsband, scopier, hand- och fotled),gyn (hysteroskopier, plastiker, konisering), portar (insätt- och utsätt) samt barnoperationer.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Operationssjuksköterska till dagoperation på närsjukhus i Göteborg

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Dela detta jobb