halsojobb.se

Operationssjuksköterska till Dagkirurgisk operation på Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-20

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Dagkirurgisk operation på Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande
Några röster:

” Det är en rolig arbetsplats där alla medverkar och alla syns!”

”Att få samarbeta på det sätt som vi gör med teamen både utanför och inne på operationssalen gör att man känner sig nöjd när man går hem för dagen.”När man får arbeta i en liten grupp kommer man varandra nära vilket gör att det blir så självklart att man finns för varandra och att man tillhör ett sammanhang”


Dagoperation är en välfungerande dagkirurgisk operationsavdelning med tre operationssalar som organisatoriskt ligger inom verksamhetsområde Kirurgi och urologi. Personalgruppen är en fast grupp för verksamheten, och vi är i nuläget sex operationssköterskor, fyra undersköterskor och en sektionsledare samt vårdenhetschef.


Verksamheten är öppen måndagar t.o.m. fredagar. Vi opererar företrädesvis ortopediska och kirurgiska ingrepp

 

Arbetsbeskrivning
Sedvanliga arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska.

 

Kvalifikationer
Du bör vara operationssjuksköterska med erfarenhet och kompetens av kirurgi och ortopedi. Om du har erfarenheter från andra områden är du naturligtvis också välkommen med din ansökan.

 

Personliga egenskaper
Du behöver vara stresstålig, välorganiserad och vilja bidra till en god arbetsmiljö. Du kommer in i en mycket erfaren personalgrupp och stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Att trivas tillsammans på jobbet är jätteviktigt och du som person och din kompetens är viktiga komponenter tillsammans med hela operationsteamet. Vår grupp igen kännetecknas av humor, kunskap och tillhörighet samt viljan att dela med sig.Om Danderyds sjukhus

Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. https://www.ds.se/Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Dagkirurgisk operation på Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB