halsojobb.se

Operationssjuksköterska till Bröst-, Endokrina tumörer och Sarkom i Tema Cancer

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Bröst-, Endokrina tumörer och Sarkom i Tema Cancer

Vi erbjuder
Som den enda verksamheten inom region Stockholm har vi skapat en unik kombination mellan öppenvård och operation! Vi erbjuder dig som operationssjuksköterska en möjlighet att få jobba med två inriktningar inom samma enhet; mottagningsarbete och operationsarbete. Vi söker en erfaren operationssjuksköterska som vill prova något nytt och vara med i vår grupp och fortsätta utveckla arbetet. I nära samarbete med omvårdnadschef på mottagningen och PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård) bildar du teamet runt patienten. 

Om tjänsten
Hos oss arbetar i dagsläget fem operationssjuksköterskor i teamet. Arbetet varvas mellan operation och mottagningsarbete. I öppenvården initieras och planeras operationerna, vilket du tillsammans med kontaktsjuksköterskor kommer att vara en nyckelspelare i. Du ges möjlighet att följa patienten genom hela vårdkedjan då du träffar patienten på mottagningsbesök, tar del i operationsplaneringen och står med på operationssal som instrumenterande operationssjuksköterska. På operation leder du och deltar kliniskt i operationssjukvården i nära samarbete med anestesi- och kirurgteam.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • tar eget ansvar för ditt arbete. Du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.

  • är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

  • följer struktur och planering, men du är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund. Du är bekväm i att omprioritera och frångå en plan för att lösa en uppkommen situation.

  • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig mognad.

Kvalifikationer 
Krav: Specialistutbildad sjuksköterska inom operationssjukvård. Tre års erfarenhet som operationssjuksköterska

Meriterande: Tidigare vana från operationsplanering

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Kontakt
Liselotte Karlsson 
Omvårdnadschef
 08-517 77708

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Bröst-, Endokrina tumörer och Sarkom i Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset