halsojobb.se

-->

Operationssjuksköterska till Barnoperation på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Barnoperation på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

 

 

Vi erbjuder
Vill du vara en del av vår fantastiska barnsjukvård?

 

Vi söker dig som är operationssjuksköterska och som vill vara med och arbeta i barnteamet på operation. Vi är en liten och därmed sammansvetsad enhet på Huddinge som har nischat oss mot barnoperationer. Vi har nu passerat den första nybyggnadsfasen och har kommit in i en mer stadigvarande period. Vi behöver nu ytterligare två stycken stabila operationssjuksköterskor som kan hjälpa oss att vara en del av operationssjuksköterskegruppen Detta gör att nya arbetsrutiner samt arbetsklimatet i gruppen fortfarande är under omvärdering där varje enskild individ har möjlighet att sätta sin personliga prägel i verksamheten. Vi behöver dig som vill utgöra en plattform för barnsjukvården inne på operationssal på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

 

Om tjänsten
Du kommer till en varierande verksamhet där våra kundkliniker innefattar siteövergripande teman/funktioner såsom transplantation, Öron-Näs-Hals, allmänkirurgi samt medicinska undersökningar. Vi arbetar i olika flöden där elektiva och akuta operationer samt dagkirurgiska ingrepp ställer krav på hög flexibilitet.

 

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

 

Vi söker
Vi söker en positiv och engagerad kollega som har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och kan arbeta både i tema och självständigt, eftersom ditt arbete sker i samråd med övriga personalkategorier på avdelningen.

 

 

Kvalifikationer
Du är utbildad operationssjuksköterska.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
 
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 
 
Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Barnoperation på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset