halsojobb.se

Operationssjuksköterska med intresse för medicinskteknik till Norrtälj ...

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Operationssjuksköterska med intresse för medicinskteknik till Norrtälj ...

Om oss
Operationsavdelningen innefattar verksamhet inom ortopedi, allmän kirurgi, urologi, endoskopi samt gynekologi.  På operationsavdelningen utförs årligen ca 3 400 kirurgiska ingrepp. Vi är ett av länets akutsjukhus med verksamhet dygnet runt. Här tillämpar vi individuell schemaplanering och aktiva nätter.  

Norrtälje sjukhus är ett komplett akutsjukhus som ägs av Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun och har ca 2 500 medarbetare. Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri och personlig assistans. Det är en modell som ger resultat: vi har länets bästa akutsjukvård och Sveriges bästa vårdcentral. Patientsäkerhetsarbete och kvalitet är viktigt för oss. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vi  får toppbetyg av både patienter och medarbetare. Senast kom vi på en andraplats i Dagens medicins rankning av sjukhus i hela landet. Vi är ett hälsofrämjande företag med rökfria arbetsplatser och subventionerad friskvård.  
 
Om tjänsten
I tjänsten ingår ansvar för operationsavdelningens medicintekniska utrustning. Du ansvarar för inköp av ny utrustning och förväntas genomföra omvärldsbevakning inom ditt område. Vid upphandling av medicinteknisk utrustning förväntas du bidra med kunnande. I samråd med våra sektionsledare planeras och genomförs utbildningsinsatser av utrustningen för medarbetarna på operationsavdelningen. Förbättringsarbete ingår som en naturlig del i tjänsten. Våra beslutsvägar är korta och resultatet av dina förslag syns snabbt. Ansvaret för medicinskteknik är fördelat på två dagar i veckan, resterande tid arbetar du kliniskt som operationssjuksköterska.  

Om dig

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska med inriktning operationssjukvård samt med dokumenterad utbildning i medicinteknik eller motsvarande kompetens. Som person är du målmedveten och har förmågan att driva projekt från start till mål. Du trivs att arbeta med andra människor och känner dig trygg i rollen som utbildare och i kontakt med säljare och leverantörer. Vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att hantera nya förutsättningar och situationer. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska med intresse för medicinskteknik till Norrtälj ...

Tiohundra AB