halsojobb.se

Vi söker nu efter dig som är Operationssjuksköterska och som vill arbeta dagtid på ett högspecialiserat sjukhus i Stockholm. Uppdraget är inom dagkirurgisk verksamhet inom ÖNH, ortopedi, urologi, gastro och gynekologi varför du behöver ha tidigare erfarenhet inom detta. Vi kommer att se till att du får den introduktion som du behöver för att känna dig trygg med att arbeta på uppdraget.

Att arbeta som konsult är spännande och otroligt utvecklande! Har du inte arbetat som konsult tidigare så kommer du snart inse hur mycket kunskap du faktiskt samlat på dig under de år du arbetat och hur mycket mer du kan lära dig av dina nya kollegor! Din konsultchef är bara ett telefonsamtal bort och vi kommer att stötta dig igenom hela uppdraget och du ska alltid känna att du kan ringa oss!

Hos oss på Centric Care behöver du aldrig tumma på din säkerhet. Hos oss är du försäkrad på uppdrag och vi kommer även att säkra upp för din framtid, vi betalar nämligen tjänstepension eftersom vi har kollektivavtal!

  
ÖVRIGT OM UPPDRAGET

Uppdraget är långt och behov finns från 200801 t.o.m den 31/1-2021 med stor möjlighet till förlängning under 2021.

Arbetstider: måndag till fredag. Med vissa få kvällsturer 10–19.DIN PROFIL

Operationssjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Vana av Take Care/ journalsystem och Orbit5/operationsplaneringssystem

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.
 
Som konsult hos oss erbjuds du en "all inclusive lösning" med bra lönevillkor, pensioner, semesterersättning och försäkringar. Du får alltid en egen dedikerad kontaktperson som följer dig och dina önskemål och vi kan erbjuda varierade uppdrag då vi har många avtal runt om i landet. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
 
Välkommen!

Logo

Operationssjuksköterska dagtid till stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-17

Ansök nu

Dela detta jobb