halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Operationssjuksköterska Dagkirurgi Stockholm 2022

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-23

Ansök nu

Operationssjuksköterska Dagkirurgi Stockholm 2022

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET

För en kunds räkning söker vi nu en erfaren Operationssjuksköterska till ett uppdrag som Bemanningssjuksköterska i Stockholm. Uppdraget innebär arbete på en dagkirurgisk verksamhet söder om Stockholm. Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska på en dagkirurgisk verksamhet med inriktning Urologi, Gynekologi, Ortopedi, ÖNH, Transplantation/Accesser samt Gastro. 

Uppdragsperioden sträcker sig från omgående och fram till årsskiftet. Arbetstid vardagar kl 07:30-16:30. Verksamheten håller stängt röda dagar. Vi söker i första hand dig som kan arbeta hela uppdragsperioden, men även du som kan jobba en kortare period om minst 4 veckor är varmt välkommen in med din ansökan. Det finns möjlighet att boka uppdrag med start från omgående och fram till och med februari 2022. 
  
DIN PROFIL

Legitimerad Sjuksköterska med vidareutbildning till Operationssjuksköterska. Minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet som Operationssjuksköterska. Van att jobba i journalsystemet Take Care samt operationsplaneringssystemet Orbit 5. 

OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Operationssjuksköterska Dagkirurgi Stockholm 2022

Centric Care AB