halsojobb.se

logga

Operationssjuksköterska Dagkirurgi Stockholm

Ansök nu

Operationssjuksköterska Dagkirurgi Stockholm

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du upptäcka nya arbetsplatser och utvecklas i mötet med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
För en kunds räkning söker vi nu en erfaren Operationssjuksköterska till ett uppdrag som Bemanningssjuksköterska i Stockholm. Uppdraget innebär arbete på en dagkirurgisk verksamhet söder om Stockholm. Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska på en dagkirurgisk verksamhet med inriktning Urologi, Gynekologi, Ortopedi, ÖNH, Transplantation/Accesser samt Gastro. 

Uppdragsperioden sträcker sig från omgående och fram till årsskiftet. Arbetstid vardagar kl 07:30-16:30. Verksamheten håller stängt röda dagar. Vi söker i första hand dig som kan arbeta hela uppdragsperioden, men även du som kan jobba en kortare period om minst 4 veckor är varmt välkommen in med din ansökan. 
  
DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med vidareutbildning till Operationssjuksköterska. Minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet som Operationssjuksköterska. Van att jobba i journalsystemet Take Care samt operationsplaneringssystemet Orbit 5. 

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Operationssjuksköterska Dagkirurgi Stockholm

Centric Care AB