halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operationsplanerare till ME Bäckencancer

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Operationsplanerare till ME Bäckencancer

Är du sjuksköterska med några års erfarenhet? Tycker om logistik och organisation? Sök då tjänsten som operationsplanerare hos oss på Bäckencancer i Huddinge!

Vi erbjuder

Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig:

 • en positiv inställning till både personlig utveckling och utveckling av verksamheten
 • en meriterande och central roll i den högspecialiserade kirurgin
 • kompetensförhöjning i form av internutbildningar
 • individuellt anpassad introduktion

Självklart får du som anställd ta del av våra fina förmåner!

Vi tar emot patienter med maligna sjukdomar i urinvägarna med diagnoser som blåscancer, njurcancer, testikelcancer. Till det har vi även ett stort uppdrag med njurstenssjukdom med följande njurstenskirurgi. Bland de olika ingrepp vi har innefattas både liten och stor kirurgi, transuretral och öppen kirurgi. Vi är en av två enheter med nationellt vårduppdrag för retroperitoneal lymfkörtelutrymning vid testikelcancer samt regionalt ansvar för den avancerade njurcancerkirurgin.

Hos oss opereras cirka 900 patienter inom slutenvårdsoperation och cirka 300 patienter inom öppenvårdsoperation. Vår målsättning är att samtliga på operationsplaneringen arbetar med alla områden; slutenvårdsoperation, dagkirurgi och inskrivningsmottagning. Upplägget i nuläget är att man roterar veckovis på dessa olika områden, även om man givetvis hjälps åt över gränserna.

Om tjänsten

Som operationsplanerare ansvarar du huvudsakligen för tre områden: slutenvårdsoperation, öppenvårdsoperation samt inskrivningsmottagning. Som ansvarig för slutenvårdsoperation och öppenvårdsoperation planerar samt koordinerar du mottagningsbesök, undersökningar och provtagningar inför kirurgin. Du ansvarar även för operationsprogram i samråd med PMI, inom respektive område. Ansvaret på inskrivningsmottagningen innefattar att träffa patienter inför operation och informerar om kommande ingrepp samt besvarar eventuella frågor.

Annonsen avser en tillsvidaretjänst på heltid. Arbetet är förlagt dagtid. På sikt finns möjlighet till arbete hemifrån och flexibel arbetstid.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.
 • Tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du ser på sakers långsiktiga betydelse och konsekvenser samt anpassar dina handlingar till detta.
 • Gör korrekta prioriteringar och väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden. 
 • Arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar aktiviteter på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.
 • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.

Kvalifikationer
Krav:

 • Svensk sjuksköterskelegitimation.

Meriterande:

 • Kirurgi och/eller urologi.
 • Vidareutbildning inom relevant område, anestesi, operation, kirurgi.

Välkommen in med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Operationsplanerare till ME Bäckencancer

Karolinska Universitetssjukhuset