halsojobb.se

Operationsplanerare till Kvinnokliniken, Danderyds Sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Operationsplanerare till Kvinnokliniken, Danderyds Sjukhus

Kvinnokliniken vid Danderyds sjukhus bedriver obstetrisk och gynekologisk verksamhet. Med ca 6500 förlossningar per år har vi en av landets största förlossningsavdelningar. Den obstetriska slutenvården består i huvudsak av BB-vård och antenatalvård och öppenvårdenen med specialist-MVC. Den gynekologiska verksamheten har en inriktning mot benign gynekologisk kirurgi. Den gynekologiska öppenvården bedrivs i form av planerad och akut mottagning samt medicinsk och kirurgisk dagvårdsverksamhet.  
  Välkommen till oss på Kvinnoklinikens gynekologiska mottagning  
 
Vi söker en operationsplanerare med erfarenhet från gynekologi till Kvinnoklinikens mottagning. 
 
Vi som arbetar här är barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och uroterapeuter. Vi är 20 medarbetare och behöver nu förstärka vårt glada gäng med en operationsplanerare.  
 
Arbetsuppgifter:
Operationsplaneraren ansvarar för att samordna och planera operationer för inneliggande och dagkirurgiska patienter samt säkerställa att de får bästa möjliga vård och bemötande. Detta innebär bl.a. telefonkontakt med patienter och andra verksamheter inom och utanför kliniken. Som operationsplanerare är du "spindeln i nätet" inom organisationen samt ansiktet utåt mot patienterna. Arbetet innebär ett nära samarbete med opererande specialister, anestesiläkare, operationsavdelningen samt övriga enheter på kliniken. Anställningen kräver goda kunskaper i vårdkedjans gång. Vi arbetar framförallt i systemen TakeCare, Orbit och TeleQ varför det är önskvärt med kunskaper i dessa system. Du samarbetar med två andra operationsplanerare.
 
Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska, operationssjuksköterska eller barnmorska med några års erfarenhet. Erfarenhet av operationsplanering/vårdplanering samt kvinnosjukvård är meriterande.  
 
Personliga egenskaper:
Arbetet kräver att du är strukturerad, välorganiserad och har känsla för logistik. Vi värdesätter egenskaper som personlig mognad, noggrannhet och engagemang. God samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt ser vi som en självklarhet. Du arbetar på ett professionellt sätt, har patienten i fokus och bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du trygg, stabil och har förmågan att arbeta självständigt, men du ska även ha en stark känsla för teamarbete för att kunna vara med och utveckla verksamhetens mål och tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Vi ser fram mot att lära känna kanske just dig, så tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Dela detta jobb

Operationsplanerare till Kvinnokliniken, Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB