halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Omvårdnadsspecialist till Akutmottagningen Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-14

Ansök nu

Omvårdnadsspecialist till Akutmottagningen Huddinge

Omvårdnadsspecialist till Akutmottagningen Huddinge

Vi satsar stora resurser på att skapa karriärvägar och utvecklingsmöjligheter för specialistsjuksköterskor. Vi erbjuder nu den nya, intressanta positionen som omvårdnadsspecialist. 

Som omvårdnadsspecialist arbetar du som klinisk specialistsjuksköterska nära patienten men har även ett stort ansvar i att driva omvårdnadsarbetet framåt i vår verksamhet. Tycker du att det låter intressant? Välkommen in med din ansökan! 

Om Akutmottagningen
Akutmottagningen är en av Sveriges största och vi tar emot drygt 55 000 patientbesök per år inom de flesta akutspecialiteter såsom medicin, infektion, neurologi, kirurgi och ortopedi.
Här finns akutsjukvårdens hela spektrum, från det mest grundläggande till det mest avancerade. Vi arbetar tvärprofessionellt i team inom alla våra akutvårdsavdelningar på Tema Akut & Reparativ Medicin på Karolinska Huddinge. All verksamhet vilar på en grund av akutsjukvård med en stor variation av olika patientgrupper. Akutmottagningen ska flytta till nya fräscha lokaler nästa år!

Vi erbjuder
En spännande och varierande roll med möjlighet till både utveckling, kliniskt arbete och forskning. Här är en bra introduktion lika viktig som att kunna utvecklas, både på kort och på lång sikt. Sammanhållningen är god och vi har ett tillåtande arbetsklimat där alla hjälps åt. Nya idéer och förbättringsinitiativ tas mycket väl emot och det finns stora möjligheter till fortbildning och utveckling. Positionen är nyligen etablerad och fortfarande under utformning, vilket innebär att omvårdnadsspecialisterna har stort inflytande över hur rollen gestaltar sig.

Om tjänsten 

  • Ett patientnära omvårdnadsarbete där du med din kompetens inom omvårdnad på avancerad nivå är närmast patienten.
  • Nära samarbete med kollegor inom olika professioner för att säkerställa en personcentrerad och säker vård för den enskilde patienten.
  • Aktivt arbete med att öka omvårdnadskvalitén och patientsäkerheten.
  • En viktig del av kunskapsutvecklingen på arbetsplatsen då Omvårdnadsspecialisten coachar och utbildar omvårdnadspersonalen i avancerad omvårdnad.
  • Framtagning och implementering av nya rutiner och arbetssätt.
  • Aktivt följa aktuell forskning och utveckling inom professionsområdet omvårdnad och infektionssjukvård. 
  • Delaktighet i introduktion av nya kollegor och handledning av sjuksköterske- och specialistsjuksköterskestudenter i samband med VIL/VFU

Tjänsten är direkt underställd Omvårdnadschef men innebär även tätt samarbete med omvårdnadsområdets övriga Omvårdnadsspecialister och biträdande universitetssjuksköterskor/universitetssjuksköterskor. 

Tjänsten är 100% enligt överenskommelse med omvårdnadschef på enheten. Du jobbar enligt Region Stockholms arbetstidsmodell och tjänsten innebär helgtjänstgöring. 10% är administrativ tid för planering och kompetensutveckling samt 90% är avsatt för klinisk tjänstgöring. Den administrativa tiden förläggs ej under sommarperioden och jul.

Vi söker 
Dig som har förmåga/vilja att entusiasmera kollegor i utmaningar och arbetar kreativt och lösningsorienterat i vårt förbättringsarbete med att bedriva en god vård. Du har en god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Vidare ser vi att du är en person som brinner för att utveckla omvårdnadskvalitén och håller dig uppdaterad och öppen för ny kunskap. Om du dessutom kan bidra till vår positiva stämning samt har kraft och energi att se möjligheter istället för hinder med patienten i fokus är du varmt välkommen att söka tjänsten. 

Vi ser det som en självklarhet att du som söker delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet– Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården! 

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska. Lägst kompetensnivå steg 4 enligt SLL:s kompetensstege för sjuksköterskor. Erhållen examen från Specialistsjuksköterskeprogram Infektionssjukvård 60 Hp, Medicinsk vård 60 Hp eller för verksamheten annan relevant specialistsjuksköterskeexamen föreligga.  

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 
1. CV 
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall) 
- Personligt brev 
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  

Som ett led i vår rekryteringsprocess kontrollerar vi dig hos IVO, Socialstyrelsen samt Belastningsregistret. 

 
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
0771-420420

 

Dela detta jobb

Omvårdnadsspecialist till Akutmottagningen Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset