halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Omvårdnadspersonal

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Omvårdnadspersonal

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver vårdverksamheter i hela Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.

Vi behöver omvårdnadspersonal som kan hjälpa oss framöver på grund att att vi har ökat behov! Adium Omsorg AB, en del av Förenade Care AB, driver Berghedens äldreboende och hemtjänst i natursköna Äppelbo, en mil norr om Vansbro. I vårt uppdrag ingår särskilt boende 10 platser , korttidsboende 6 platser och hemtjänst för kommundelen Äppelbo samt en öppen dagverksamhet. Vi söker nu undersköterskor och vårdbiträden som har ett genuint intresse för god äldreomsorg. Adium omsorg AB, en del av Förenade Care AB värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi arbetar efter vårt motto: L-E-V-A (Lyhördhet, Engagemang, Vilja, Ansvar). Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.   Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. 

Kvalifikationer Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett önskemål men inget krav. Tidigare erfarenhet av äldrevård är meriterande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar efter vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet!  För nattarbete och arbete i hemtjänst krävs B-körkort.

Arbetsuppgifter Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du kommer att ansvara för att tillsammans med övrig personal planera och utföra omvårdnadsarbete med kvalitet i fokus. Vi arbetar med kontaktmannaskap där den omsorg vi ger alltid utgår från varje enskild individs behov. Det är viktigt att du alltid bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och hjärtligt sätt. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Det är en fördel ifall du har datakunskap sedan tidigare. 

Arbetstid/Varaktighet Tjänstgöring vid behov. 

Tillträde Snarast enligt överenskommelse.

Lön Timlön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson Maria Englund, verksamhetschef Tel: 070-714 78 18 E-post: mariae@forenadecare.com

Fackliga representanter

Sofie Jacobsson

Lars Ähdel

Tel: 072-450 26 79, 072-450 26 85

Ansökan Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV. 

Sista ansökningsdag  Sista ansökningsdag 2021-11-10. Intervjuer och tillsättande kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Omvårdnadspersonal

Förenade Care AB