halsojobb.se

-->

Omvårdnadschef till Vårdavdelning Reumatologi Hud och Njurmedicin

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-02

Ansök nu

Omvårdnadschef till Vårdavdelning Reumatologi Hud och Njurmedicin

 

Om oss  
Inom ramen för den den högspecialiserade vården har vi i vårt uppdrag ett gemensamt vårdgolv som täcker Reumatologi, Dermatologi och Njurmedicin. Inom reumatologi och dermatologi är vi ensamutövare.  

Inom Reumatologi vårdas patienter med reumatiska sjukdomar eller inflammatoriska systemsjukdomar, till exempel myosit, SLE och vaskulit. Inom dermatologi och reumatologi är vi ensamutövare för inneliggande slutenvård. Inom dermatologin utreds och behandlas patienter med komplicerade sår och inflammatoriska hudsjukdomar.  Avdelningen vårdar även njurmedicinska patienter där akuta sjukdomstillstånd och utredningar är vanligast. Vi söker nu en omvårdnadschef som tillsammans i ett delat ledarskap ska ansvara för och utveckla vårt team på vårdgolvet/enheten som under våren ökar upp till 24 vårdplatser.  

Vår avdelning finns på NKS i Solna.

Vi erbjuder  
Som omvårdnadschef (OVC) är du första linjens chef i ett delat ledarskap för den omvårdnadspersonal samt vissa stödfunktioner som arbetar inom vårdytan/enheten. Du har ett sammanhållet ansvar för integration av vård (utfall/kvalitet/produktion), Forskning och Utbildning och resursförbrukning/kostnad.

Du deltar aktivt i ledningsgrupper inom omvårdnadsområdet samt patientområden. I nära samarbete med sektionschefer, OVC-kollega och medarbetare förväntas du löpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna för vårdenheten och patientflöden.

Som OVC har du tätt samarbete med dina tio OVC-kollegor inom slutenvården i temat och är underställd verksamhetschef för omvårdnadsområdet.

Som omvårdnadschef ansvarar du för:  

  • att verka utifrån verksamhetens mål och måluppfyllelse och hålla satt budget
  • att det finns rätt kompetens och bemanning med omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas vårdavdelningen
  • att ge medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för arbetet i flödet  
  • att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och –forskning
  • att ansvara för arbetsmiljöuppgifter för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön

Vi söker  
Vi söker dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv som har förmåga att se helheten. Du har stor klinisk kunskap från omvårdnadsarbetet och förväntas vara ett föredöme, visa personlig omtanke och motivera och inspirera dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen. Vi ser gärna att du har arbetat några år som chef /ledare och har erfarenhet i att arbeta med ständiga förbättringar.

För att lyckas i rollen har du kunskap och en förmåga att skapa en god akademisk vårdmiljö som möjliggör forskning och utbildning.  

Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjuksköterska  

Meriterande: Chefs/ledarerfarenhet är starkt meriterande. Tidigare erfarenhet från sjukvård inom reuma/hud/njursjukdomar samt utbildningsnivå motsvarande magister eller högre.

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vi ser det som en självklarhet att du delar dem med oss  

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Vårdavdelning Reumatologi Hud och Njurmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset