halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Omvårdnadschef till Thoraxoperation

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

Omvårdnadschef till Thoraxoperation

Är du operationssjuksköterska och erfaren chef och lockas av att arbeta inom ett område där utvecklingen går snabbt framåt? Nu söker våra omvårdnadschefer (OVC:er) Jennie och Ali en ny chefskollega!

Om oss

Thoraxoperation är en modern och högteknologisk enhet med fem operationssalar. Här utförs huvudsakligen hjärt- och lungoperationer såsom kranskärlsoperationer, klaffoperationer, lungcanceroperationer och andra ingrepp i thorax. På avdelningen bedrivs och utvecklas både elektiv och akut thoraxkirurgi.

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av ett team med en stark drivkraft att jobba med och utveckla den högspecialiserade och avancerade vård vi bedriver.

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som chef på Karolinska och här kan du ta del av intervjuer där andra omvårdnadschefer inom Funktion PMI berättar om sin roll.

Om tjänsten

Som omvårdnadschef hos oss leder du arbetet tillsammans med ytterligare två chefer inom anestesi respektive perfusion och är första linjens chef för en grupp på 20-30 medarbetare.

Tillsammans ansvarar du och dina chefskollegor för en god och säker omvårdnad av Thoraxoperations patienter, men också för enhetens ekonomi, medarbetare, miljö och arbetsmiljö samt för att bereda goda möjligheter för utveckling, utbildning och klinisk forskning.

Den närmaste tiden kommer stort fokus att ligga på teamarbete, arbetsmiljö och rekrytering.

I uppdraget ingår att vara kliniskt verksam som vårdledare och/eller operationssjuksköterska på cirka 20%.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du har förmåga att samordna grupper och skapa engagemang och delaktighet.
  • har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du ser också på sakers långsiktiga betydelse och konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta.
  • styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta som chef

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta med thoraxkirurgi

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest. karolinska@regionstockholm.se


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet: Ingrid Allerstam

Telefon
ingrid.allerstam@regionstockholm.seNamn

Kommunal: Fredrika Holm

Telefon
fredrika.holm@regionstockholm.seNamn

Vision: Kristina Nilsson

Telefon
kristina.p.nilsson@regionstockholm.seNamn

Läkarföreningen: Yvonne Dellmark

Telefon
yvonne.dellmark@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Thoraxoperation

Karolinska Universitetssjukhuset