halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Omvårdnadschef till plastik- och kraniofacial kirurgi Solna

Ort
Utgår

2022-09-28

Ansök nu

Omvårdnadschef till plastik- och kraniofacial kirurgi Solna

Brinner du för att utveckla vård i framkant? Är du en inspirerande ledare som har förmåga att se helheten och som nu söker nya utmaningar? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder
En tjänst som omvårdnadschef (OVC) till vår slutenvårdsavdelning där vi vårdar elektiva och akuta patienter som genomgår kirurgi inom rekonstruktiv plastikkirurgi, käkkirurgi och öron näsa hals men vi har även en stor del patienter från andra verksamheter på sjukhuset som transplantations- och akutkirurgi. Vår avdelning är belägen i N-huset på Gävlegatan 55 i nya fräscha lokaler och i anslutning till den nya sjukhusbyggnaden i Solna.

Läs mer om att vara chef på Karolinska här. 

Om tjänsten
Som OVC är du direkt lönesättande chef över cirka 30 medarbetare där det ingår både sjuksköterskor och undersköterskor. Du har ett stort eget ansvar och deltar i att ta fram produktionsplaner för slutenvården, att budgetera denna och att göra ekonomiska uppföljningar. Vårdavdelningen är en del av Medicinsk Enhet (ME) plastikkirurgi och käkkirurgi som är en del av Tema Akut och Reparativ Medicin på Karolinska.
Du rapporterar till verksamhetschefen och sitter med i ME:s ledningsgrupp där du förväntas ta ett helhetsansvar för att hela verksamhetens framgång. Inom Temat utförs främst benign kirurgi inom flera områden samt man hanterar den akuta verksamheten vid sjukhuset. Du är en av tre omvårdnadschefer vid ME:t där de andra ansvarar för öppenvården inom plastikkirurgi respektive käkkirurgi.

Ditt uppdrag  

Du har ett sammanhållet ansvar för integration av vård (utfall/kvalitet/produktion), resursförbrukning/kostnad med verksamhetens mål och måluppfyllelse som utgångspunkt. Du ansvarar för att det finns rätt kompetens och bemanning gällande omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas vårdavdelningen. Du ger medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för arbetet i flödet.   Du bereder möjligheter för omvårdnadsutveckling, omvårdnadsprojekt och omvårdnadsforskning. Du har delegerat ansvar för arbetsmiljöuppgifter på avdelningen.

Vi söker
Dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget och vilja verka för ett Karolinska där patienten alltid är först. Vi arbetar på Karolinska enligt våra värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn och självklart ska du som chef och medarbetare dela dessa värderingar. Vårt förhållningssätt till våra kollegor är att ”Tillsammans är vi Karolinska” vilket innebär att vi har ett gemensamt ansvar för att alla verksamheter inom sjukhuset ska lyckas.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska med chefserfarenhet från större sjukhus. Vi ser även att du har god erfarenhet inom rekryteringsarbete, produktion samt budgetplanering.

Meriterande: Tidigare framgångsrikt chefs- eller ledningsuppdrag är meriterande

Urval och testutskick sker löpande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Om rekryteringsprocessen

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest.karolinska@regionstockholm.se .

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till plastik- och kraniofacial kirurgi Solna

Karolinska Universitetssjukhuset