halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Omvårdnadschef till Graviditet och Förlossning Solna och Huddinge

Ort
Utgår

2022-05-24

Ansök nu

Omvårdnadschef till Graviditet och Förlossning Solna och Huddinge

Vill du vara med och utveckla framtidens förlossningsvård?

Förlossningsvården står inför stora förändringar för att kunna erbjuda gravida en god och trygg vård. Vi på BB Karolinska har sedan några år påbörjat omställningen mot en modernare vård och nu vill vi att fler arbetar hos oss i denna omställning. Målet är ”En födande En barnmorska” och för att nå dit behöver vi fler trygga, engagerade och drivna ledare.

Vi söker dig som är genuint intresserad av att driva och utveckla vården runt den födande kvinnan och familjen. 

Vi erbjuder

Tillsammans med oss i chefsgruppen kommer du ansvara för omvårdnadspersonal som arbetar inom antenatal, förlossning och eftervård. Vi strävar efter att stimulera och kompetensutveckla genom att arbeta med helheten och i det arbetet har vi chefer en viktig roll. De senaste åren har vi utvecklat förlossningsvården mot en högre grad av kontinuitet, vilket innebär att vi uppmuntrar och leder medarbetarna mot att arbeta i hela vårdkedjan inom förlossningsvården.

Vi arbetar tillsammans för att klara av uppdraget; vård, utbildning och forskning. Till vår hjälp har vi universitetsbarnmorskor med akademisk kompetens, omvårdnadsansvarig barnmorska, verksamhetsutvecklare och teamledare som driver den evidensbaserade vården framåt.

Du kommer att sitta vid det ledningsbord som har mandat att planera och styra omvårdnaden framåt. I ledningsgruppen arbetar vi med att ta tillvara på personalens kompetens och goda idéer för att tillsammans driva utvecklingen framåt. Vi har utvecklat vården de senaste åren genom att erbjuda kvinnor vattenfödsel, vi har vidareutbildat barnmorskor som nu har kompetens att skriva ut barn från BB, vi driver, på site Huddinge, projektet ”Min Barnmorska” med sammanhållen vårdkedja med ett barnmorsketeam. Vi har också ett fortbildningsråd som ansvarar för en strategisk plan för all fortbildning för personalen. 

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande jobb där du ingår i ett sammanhang och får stöd att klara av uppdraget och utveckla ditt ledarskap. Vi erbjuder också en arbetsmiljö där goda idéer fångas upp och ett stöd i att driva arbetet framåt. Viktigt för oss är att du delar vår tro på kvinnans förmåga att föda och vikten av kontinuitet och trygghet i hela vårdkedjan.

Då vi söker en Omvårdnadschef (Chefbarnmorska) på båda siterna, kan du med fördel meddela redan i ansökan vilken site du föredrar att arbeta på.

Vi ser fram emot att träffas och presentera oss personligen!

 

Karolinskas värderingar ligger till grund för allt arbete; 

Ansvar- Medmänsklighet- Helhetssyn

Graviditet och förlossning omfattar all graviditets- och förlossningsvård samt fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge och Solna. Här arbetar cirka 450 medarbetare; läkare, barnmorskor, undersköterskor och viss paramedicinsk personal. 

Om tjänsten

Som omvårdnadschef leder du arbetet tillsammans med andra omvårdnadschefer i samledarskap på en gemensam vårdenhet vid Karolinska Solna eller Huddinge. Du är första linjens chef för en grupp medarbetare och ansvarar för att, i nära samarbete med sektionschef och verksamhetschef Omvårdnad, löpande utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner. Du ansvarar för att rätt kompetens och bemanning finns i din grupp av omvårdnadspersonal, för att säkerställa god vård för kvinnorna. Till din hjälp har du bl a bemanningsassistenter och en barnmorska per arbetspass som är utsedd som teamledare.  

Vi söker

Vi söker dig som är genuint intresserad av utveckling och ledarskap. Du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål samt skapar engagemang och delaktighet. Du har vidare förmåga att fatta beslut och agera utifrån dessa. Du gillar att följa struktur och planering, men är också bekväm i att omprioritera och frångå en plan för att lösa en uppkommen situation. Du är engagerad i att utveckla och förbättra det dagliga arbetet och arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda. 

 Kvalifikationer

Du är legitimerad barnmorska och det är meriterande med tidigare chef och ledarerfarenhet. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  1. CV
  2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
    - Yrkeslegitimation
    - Bevis om specialistkompetens
  3. Ev personligt brev
  4. Genomförda tester

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansökan

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Svenska barnmorskeförbundet SRAT, Kajsa Persson Ka

Telefon
kajsa.persson-kay@regionstockholm.se

Namn

Vårdförbundet, Anneli Rehnström

Telefon
0701-684062

Namn

Vision, Athina Pliakou

Telefon
0725-840631

Namn

Läkarföreningen, Yvonne Dellmark

Telefon
073-6681740

Namn

Kommunal, Helén Höglund

Telefon
08-517773982

Namn

SACO, Pasi Nyberg

Telefon
072-5808684

 

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Graviditet och Förlossning Solna och Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset