halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Omvårdnadschef till BIVA

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Omvårdnadschef till BIVA

Är du sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi eller intensivvård? Har du tidigare erfarenhet av chefs- eller ledarroller? Vi söker nu en

omvårdnadschef till Barnintensivvårdsavdelningen.

Vi erbjuder

Barnintensivvård, BIVA som specialitet finns endast på fyra enheter i Sverige varav vi är en av dessa och finns på Karolinska Universitetssjukhuset. BIVA har ett stort uppdrag regionalt och i hela landet. Vi har i nuläget 6 vårdplatser och vårdar nyfödda och barn upp till 18 års ålder. Vården bedrivs inom många olika specialiteter, till exempel kirurgi, medicin, neurologi, neurokirurgi, trauma, öron-näsa-hals och infektion. Barn med olika former av andningsproblem behandlas framgångsrikt och avdelningen bedriver allt från konventionell respiratorbehandling till HFOV (high frequency oscillatory ventilation) och NO-behandling.

Vården på BIVA är högteknologisk och vi lägger stor vikt vid omvårdnaden av det sjuka barnet och dennes familj. Hos oss utgår vården från ett barn och -familjefokus, där föräldrar och syskon inkluderas på ett självklart sätt. Vår målbild är att vara ledande i Sverige inom ämnesområdet pediatrisk intensivvård, möjliggöra forskning inom ämnesområdet för alla yrkeskategorier samt även kunna erbjuda undervisning för studerande i alla yrkeskategorier.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Som omvårdnadschef leder du arbetet och är första linjens chef för omvårdnadspersonalen på BIVA. Du kommer att ingå i ledningen för Barnintensivvårdssektionen bestående av flera omvårdnadschefer (OVC) samt en sektionschef som är läkare. Tillsammans utvecklar och förbättrar ni arbetssätten och rutinerna för aktuella patienter i nära samarbete med Verksamhetschef och Vårdenhetschef.

Du ansvarar och säkerställer att det finns rätt kompetens och bemanning med omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas på BIVA och du ger medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för arbetet. Du har ansvar för att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och -forskning. I rollen ingår även ansvar för budget och verksamhetsplan och du har ett arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten.
  • är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer.
  • styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande förändrar din inriktning när målen ändrar sig.
  • har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv eller situation.
  • väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.
  • fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra
    omständigheter

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper. Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn

Kvalifikationer

Krav:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation samt specialistutbildning i anestesi eller intensivvård.
  • Chef- och ledarerfarenhet.

Om rekryteringsprocessen

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest.karolinska@regionstockholm.se .

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Till Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt\samarbete.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se Namn Kommunal Telefon
kommunal.karolinska@regionstockholm.se Namn Läkarföreningen Telefon
lakarforeningen@karolinska.regionstockholm.se Namn Vision Telefon
vision.karolinska@regionstockholm.se Namn SACO Telefon
saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se Namn Ledarna Telefon
ledarna.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till BIVA

Karolinska Universitetssjukhuset