halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Omvårdnadschef till Barnregionvårdsavdelningen i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-25

Ansök nu

Omvårdnadschef till Barnregionvårdsavdelningen i Huddinge

Vi erbjuder 

Vi erbjuder Dig en möjlighet att tillsammans med oss vara med och utveckla vården för de barnpatienter som vårdas på vår avdelning. Vår grundtanke är att se barnets perspektiv i vården och att sätta barnet och familjen i fokus. I det arbetet har du som chef ett stort inflytande.

Vi erbjuder dig ett utmanade och utvecklande jobb där du ingår i ett sammanhang och får stöd för att klara av uppdraget och utveckla ditt eget ledarskap. Vi erbjuder också en arbetsmiljö där goda idéer för utveckling fångas upp och ett stöd i att driva arbetet framåt.

Nu står vi inför en spännande framtid med en helt ny och modern vårdavdelning helt anpassad för våra barnpatienter. Vi planerar nu för fullt hur vi vill ha det på nya avdelningen vad gäller allt från inredning och utrustning till patienter och personal och beräknar att flytta in sent 2023.

Idag har vi en Omvårdnadschef (OVC) och vi planerar att utöka med ytterligare en OVC som kommer dela ledarskapet då personalgruppen kommer att bli större i och med flytten till ny avdelning med fler vårdplatser.

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som chef på Karolinska.

Om oss

Vi utreder och behandlar barn med blod -, lever - och njursjukdomar i åldrarna från nyfödd till det år de fyller 18. Det kan vara kroniskt sjuka barn, akut sjuka barn eller barn som transplanterats.

Hit kommer bl.a. barn för dialys, barn med tumörsjukdomar som behandlas med cytostatika, eller barn med immunbrister. Patienterna och familjerna är ofta återkommande och vi är därför extra måna om barnperspektivet, delaktighet och kontinuitet.

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

Om tjänsten

Som omvårdnadschef är Du första linjens chef för en grupp medarbetare och har som ansvar att, i nära samarbete med vårdytans andra chefer löpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna. Du ansvarar för att rätt kompetens och bemanning finns i din grupp av omvårdnadspersonal för att säkerställa god vård. Till din hjälp har du bland annat bemanningsassistent, områdesansvariga sjuksköterskor, samordnare och avdelningsfarmaceut.

Vi har en "tvåbent" organisation där omvårdnad och medicin jobbar tätt tillsammans med samma mandat att styra vården. Du ingår i omvårdnadsområdets ledningsgrupp och rapporterar till omvårdnadsområdets verksamhetschef.

Vi söker

  • Dig som drivs av ett starkt engagemang för barnen och familjen samt av lust och engagemang för att utveckla vården.
  • Dig som är en handlingskraftig, inspirerande och samarbetsorienterad ledare.
  • Dig som är resultatinriktad, samt har god förmåga att kommunicera, engagera och skapa ett positivt arbetsklimat med delaktighet och samarbete.
  • Dig som är ett föredöme genom personlig omtanke om dina medarbetare och som tycker mycket om att lyfta andra människor, ta vara på deras kunskap samt stimulera och entusiasmera deras utveckling.

Kvalifikationer

Krav: Du är legitimerad sjuksköterska, gärna specialist (magister) och du har tidigare chefs- och/eller ledarskapserfarenhet. 

Meriterande: Klinisk kunskap från omvårdnadsarbete kring barn är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest.karolinska@regionstockholm.se


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Barnregionvårdsavdelningen i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset