halsojobb.se

Omvårdnadschef Pre- och Postoperativ vård, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-15

Ansök nu

Omvårdnadschef Pre- och Postoperativ vård, Huddinge

just nu söker vi en omvårdnadschef till Pre- och postoperativ vård i Huddinge. Klicka dig vidare för mer information!

Om oss

Den Pre- och Postoperativa vården är en del av Funktion Perioperativ Medicin- och Intensivvård (PMI) som innefattar Universitetssjukhusets samlade organisation för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna samt högspecialiserad smärtsjukvård.

Genom högkvalitativ och innovativ vård i nära samverkan med sjukhusets övriga verksamheter, klinisk forskning samt utbildning tillsammans med Karolinska Institutet, bidrar PMI med högspecialiserad kompetens, säker behandling och avancerad metodik för dagens och morgondagens patienter.

Vi bedriver verksamhet i både Huddinge och Solna. I enheten ingår även en anestesimottagning. Verksamheten bedrivs sedan juni 2020 i helt nya lokaler.

Om tjänsten

Som omvårdnadschef är du första linjechef med personalansvar för ca 25 medarbetare. Omvårdnadschefen har en viktig roll i att coacha, utveckla och motivera medarbetarna på sin enhet. Du tydliggör och kommunicerar mål och strategier samt organiserar verksamheten på ett strukturerat och effektivt sätt. Som en del i din roll får du även verka till att  bereda möjligheter för kompetensutveckling och forskning.

Du arbetar i ett delat ledarskap tillsammans med övriga omvårdnadschefer inom enheten. Du har även ett nära samarbete med sektionschefer med fokus på att löpande förbättra arbetssätt och rutiner för vårdenheten och patientflöden.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn samt visionen "patienten först".

Vi söker

Dig som vill vara med att leda verksamheten inom Funktion PMI och Karolinska in i framtiden.

Du är en handlingskraftig och inspirerande ledare och har förmåga att se helheten. Vi värdesätter egenskaper som strategisk förmåga, lyhördhet samt tydlighet. God samarbetsförmåga- och kommunikationsförmåga är en självklarhet, samt förmåga att engagera och skapa delaktighet. Du har förmåga att skapa en god akademisk vårdmiljö som möjliggör forskning och utbildning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! 

Kvalifikationer 

Krav:  
- Legitimerad Sjuksköterska med flerårig erfarenhet inom omvårdnadsområdet

Meriterande:  
- Tidigare chefserfarenhet/ledarskapserfarenhet 
- Vi ser gärna att du har magisterexamen

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringsprocessen

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

4. Yrkeslegitimation

5. Genomförda tester

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  

Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Omvårdnadschef Pre- och Postoperativ vård, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset