halsojobb.se

Omvårdnadschef

Företag REMEO AB
Ort
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Omvårdnadschef

Om oss

I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen finns sedan åtta år Remeo-kliniken, för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. 

Vi söker nu en omvårdnadschef till vårt chefsteam som idag består av fyra omvårdnadschefer och en vårdchef. Är du en person som vill vara med på vår spännande utvecklingsresa där Remeo kommer att utöka sin verksamhet för att kunna erbjuda fler patienter vård, så kan rollen som omvårdnadschef vara något för dig. 

Dina arbetsuppgifter

Som omvårdnadschef blir du närmaste chef för ett team med omvårdnadspersonal och rapporterar till vårdchef omvårdnad. Du kommer vara länken mellan dina medarbetare och övriga professioner samt ledningen. En del av din tid arbetar du kliniskt och får då möjlighet att vara en god förebild i vardagen tillsammans med dina medarbetare.

Du kommer ha ett nära samarbete med vårdchef och övriga omvårdnadschefer och tillsammans med dem hitta former för att utveckla ledarskapet och verksamheten. 

I rollen som omvårdnadschef ingår följande arbetsuppgifter:

  • Motivera och inspirera dina medarbetare och främja trivsel och delaktighet
  • Verka för en god arbetsmiljö och motverka ohälsa och sjukfrånvaro
  • Möjliggöra och motivera medarbetare till kompetensutveckling
  • Rekrytera nya medarbetare
  • Hålla ihop introduktionen för nya medarbetare
  • Planera och följa upp kompetensutveckling
  • Genomföra utvecklings- och lönesamtal
  • Ansvara för övergripande schemaläggning
  • Arbeta med rehabilitering och arbetsanpassning
  • Delta och driva utvecklingsprojekt

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med minst några års erfarenhet i yrkesrollen från slutenvård. Om du inte arbetar eller har arbetat på Remeo krävs tidigare erfarenhet av chef- och ledarskap, för att du ska ha en chans att fungera i den kombinerade rollen som chef/kliniker inom rimlig tid. Den personliga lämpligheten kommer ha stor betydelse vid urvalet. Remeo är under stark utveckling och vi vill att ledarskapet ska präglas av en positiv anda, stort engagemang och prestigelöshet. Den första tiden i den nya organisationen kommer innebära både möjligheter och utmaningar och för att lyckas i rollen behöver du vara flexibel, nyfiken och inriktad på att hitta lösningar. Du är lyhörd för patienters och medarbetares behov och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Förmåga att skapa trygghet i en grupp och att reflektera över och ständigt utveckla dig själv och ditt beteende är andra viktiga komponenter. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med möjlighet till skiftarbete eller veckoarbetstid. Planerat tillträde under hösten 2021. Provanställning kan komma att tillämpas.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti. Vi kommer att påbörja intervjuer fortlöpande under ansökningstiden. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta vårdchef, Ann-Sofie Kaiheden, tel. 072-453 56 27 alternativt ann-sofie.kaiheden@remeo.se

Vi erbjuder

Vi är stolta över Remeo, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder 32 timmars arbetsvecka vid nattjänstgöring samt friskvårdbidrag.

Remeo satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coaching. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt

Dela detta jobb

Omvårdnadschef

REMEO AB