halsojobb.se

​Omvårdnadsansvarig sjuksköterska på 85% sökes till Björkgårdens vård- och omsorgsboende i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-26

Ansök nu

​Omvårdnadsansvarig sjuksköterska på 85% sökes till Björkgårdens vård- och omsorgsboende i Solna

Omvårdnadsansvarig sjuksköterska på 85% sökes till Björkgårdens vård- och omsorgsboende i Solna.

Björkgården är ett Silviacertifierat vård- och omsorgsboende, beläget i Solna, med 51 platser fördelat på 5 avdelningar, varav en avdelning är demens. Björkgården drivs av Förenade Care som ingår i Forenede Koncernen vilket är ett danskt familjeföretag med verksamhet inom vård och omsorg.

Vårt motto är omtanke, vänlighet och service vilket genomsyrar den vård vi ger våra boende. Björkgården är ett profilboende som i dagsläget inriktar sig på informationsteknik som i mars kommer att ändras till idrott- och friluftsliv. Detta innebär ett spännande arbete med utveckling mot en ny profil. Inom Förenade Care finns det stora möjligheter att utvecklas och arbeta med kvalité där beslutsvägarna är korta. Som anställd i Förenade Care finns det tillgång till en förmåner som rabatter och friskvård.

Kommunikationerna är mycket goda. Björkgården är beläget nära Näckrosens tunnelbana dit man promenerar på bara ett par minuter. Utanför Björkgården går också bussar till bland annat Odenplan, Solna- och Sundbybergs pendeltågstation.

Nu söker vi en sjuksköterska till en tillsvidaretjänst om 85%  som vill vara en del av vårt glada team. Björkgården har en stabil sjuksköterskegrupp som arbetat tillsammans länge månar om varandra och är en viktig del av Björkgårdens team. På Björkgården är det högt i tak, mycket skratt och omtanke som gör arbetsplatsen trivsam.

Sjuksköterskebemanningen på Björkgården är god. Vi söker en sjuksköterska som arbetar med hjärta och kompetens. Vi ser att du är en ödmjuk person som är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor. Du har ett positivt förhållningssätt och är delaktig i att skapa arbetsglädje i vårt multiprofessionella team. Som sjuksköterska har du en arbetsledande funktion på Björkgården, där du följer upp att ordinationer, blir utförda, samt att handleda personal vid behov och följer verksamhetens rutiner. Du bör kunna arbeta självständigt och trygg i din profession eftersom tjänsten innefattar ett stort ansvar för verksamheten på jourtid. Vi ser också att du tycker om att arbeta med kvalité för att utveckla arbetsplatsen, det egna arbetet för att våra boende ska få så fin vård det bara är möjligt. På Björkgården har man möjlighet att arbeta med egna kvalitetsprojekt om man önskar i ett lyhört och trevligt arbetsklimat.

Meriterande kvalifikationer är:

-Erfarenhet från arbete i vård- och omsorgsboende/geriatrik.

-Erfarenhet från dokumentation i Safedoc.

Ansökningar tas vänligen emot per e-post.

Dela detta jobb

​Omvårdnadsansvarig sjuksköterska på 85% sökes till Björkgårdens vård- och omsorgsboende i Solna

Förenade Care AB