halsojobb.se

Logga

Omsorgsplanerare till Vidala

Företag Vimmerby kommun
Ort
Utgår

2021-07-26

Ansök nu

Omsorgsplanerare till Vidala

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Ditt nya jobb
Din uppgift som Omsorgsplanerare är att tillsammans med kollegor och enhetschefer säkerställa bemanningen på Vidala samt Kvillgården. Administrativa uppgifter förekommer samt en del schemaläggning. Tjänsten är på heltid men 50% av tiden är ordinarie omsorgsarbete ute på enheterna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

  • examen från vård- och omsorgsprogrammet, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig 
  • B-körkort samt tillgång till egen bil

Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och datasystemet Medvind. Som person är du ansvarstagande och flexibel, du har ett serviceinriktat sätt och en positiv inställning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Arbetet kräver datorvana samt att du kan uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt i svenska språket. 

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning
Anställningsform: tillsvidare
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: efter överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 210704

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare
Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner
Linda Sjösten
Enhetschef
0492-769610
linda.sjosten@vimmerby.se

Dela detta jobb

Logga
Omsorgsplanerare till Vidala

Vimmerby kommun