halsojobb.se

Omsorgsassistenter/Undersköterskor till LSS-boende

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Omsorgsassistenter/Undersköterskor till LSS-boende

För dig som söker ett meningsfullt arbete och vill att personer med funktionsvariation ska ha möjlighet till ett väl fungerande liv med meningsfull fritid.

Om oss
Vårt verksamhetsområde Funktionsstöd och Service, vänder sig till personer med olika funktionsnedsättningar – fysiskt, psykiskt och intellektuellt. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Inom verksamhetsområdet finns vuxenboenden, boenden för barn, korttidsboenden, fritidsverksamheter och daglig verksamhet. Vi har kombinationstjänster som innebär att man kan få arbeta inom flera delområden.
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.    

Om tjänsten
Du kommer aktivt att få delta i de varierande arbetsuppgifterna med brukarna som innebär pedagogiskt och praktiskt stöd till ett så självständigt liv som möjligt, både i och utanför bostaden. I uppdraget ingår att medverka i upprättandet och uppföljning av genomförandeplaner, vilka utgör grunden i att kvalitetssäkra våra insatser utifrån brukarens individuella behov. I arbetet ingår också att dokumentera i den sociala journalen samt att samverka med ledning, övriga medarbetare, daglig verksamhet, hälso och sjukvård, anhöriga, gode män och andra för personen viktiga kontakter.
Vi söker nu två nya kollegor, en heltid och en deltid 65%.  

Om dig
Du har ett genuint intresse för vår målgrupp och sätter deras rättigheter i fokus. Du vill göra deras vardag så meningsfull som möjligt. Vi ser att du har tidigare erfarenhet och kunskap om personer med funktionsvariation. Du har gått omvårdnadsprogrammet, barn och fritid med inriktning "människor i behov av stöd", "fritid för funktionshindrade" eller är utbildad undersköterska. Datavana och körkort ser vi som en självklarhet.  
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Omsorgsassistenter/Undersköterskor till LSS-boende

Tiohundra AB