halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Omsorgsassistenter till hemtjänst Södra Vi

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Omsorgsassistenter till hemtjänst Södra Vi

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Är du en av våra nya medarbetare med utbildning inom vård och omsorg, som vill vara med och starta upp en ny hemtjänstgrupp i Södra Vi? Vi söker nu flera omsorgsassistenter som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa.

Ditt nya jobb

Din uppgift som omsorgsassistent är att underlätta det dagliga livet för brukarna, ge dem god omvårdnad och en meningsfull vardag. Ett gott bemötande är en självklarhet. Genom att arbeta med personcentrerad omvårdnad tar vi tillvara på det friska hos varje brukare och inkluderar denne i varje beslut som gäller personen. I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera samt utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska samt utföra rehabiliterande insatser efter delegering från fysioterapeut och arbetsterapeut. 

Kravprofil

  • examen från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande

  • B-körkort

  • erfarenhet av liknande arbete är meriterande

Arbetet kräver även dokumentation och därför måste du ha god datorvana samt kunna uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som samarbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller relationer. Vidare är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har också god förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheterna i förändringar.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare 
Sysselsättningsgrad: 100% 
Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Elmedina Shehi

Enhetschef

 

elmedina.shehi@vimmerby.se

Monica Johansson

Enhetschef

0492-76 97 64

 

 

Dela detta jobb

Logga
Omsorgsassistenter till hemtjänst Södra Vi

Vimmerby kommun