halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Omsorgsassistent till Kvillgården Natt

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Omsorgsassistent till Kvillgården Natt

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker en Omsorgsassistent till Kvillgården Natt. 

Ditt nya jobb

Kvillgården är ett Vård och omsorgsboende. 

Arbetsuppgifterna innebär att ge dem boende trygghet och god omvårdnad. Ett gott bemötande är en självklarhet. Genom att arbeta med personcentrerad omvårdnad tar vi tillvara på det friska hos varje brukare och inkluderar denne i varje beslut som gäller personen. I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera samt utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska samt utföra rehabiliterande insatser efter delegering från fysioterapeut och arbetsterapeut. Arbetet innebär ensamarbete. 

Kravprofil

  • examen från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande
  • B-körkort
  • erfarenhet av liknande arbete är meriterande

Som person är du ansvarstagande och flexibel, har ett serviceinriktat sätt och en positiv inställning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Arbetet kräver även dokumentation och därför måste du ha god datorvana samt kunna uttrycka dig i såväl tal som skrift. 

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: 2022-12-01 eller enligt överenskommelse 

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2022-10-07

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Husen Abdulkadir

Enhetschef

husen.abdulkadir-hussein@vimmerby.se

Emma Wärnelius

Bemanningsrekryterare

0492-769872

Dela detta jobb

Logga
Omsorgsassistent till Kvillgården Natt

Vimmerby kommun