halsojobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Vill du göra skillnad i andra människors liv? Vill du ha ett fritt och självständigt arbete med varierande och utmanande arbetsuppgifter? Tycker du om att jobba med barn och ungdomar med olika behov av stöd? Nu söker vi två medarbetare på Korttidshemmet Bojsen som vill vara med och ge våra barn och ungdomar ett gott liv och förgylla deras vardag.

Vi är ett kompetent och självgående arbetsteam på fyra kollegor. Idag tar vi hand om åtta barn och ungdomar som bor hos oss olika antal dygn beroende på vilket beslut de har. Vi har plats för två barn och ungdom per natt. Vi arbetar mot gemensamma mål enligt LSS. Verksamheten kännetecknas av ett bemötande som säkerställer respekt, integritet, självbestämmande, gott bemötande, kontinuitet och inflytande för den enskilde.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter
Arbetet som omsorgsassistent är spännande, roligt och flexibelt. Ingen dag är den andra lik och du får möjlighet att göra skillnad i andra människors liv. Du jobbar med att motivera, stödja, tipsa och hjälpa den enskilde för en fungerande tillvaro.

Som person behöver du vara professionell och arbeta utifrån aktuell genomförandeplan. Arbetet planeras, dokumenteras och följs upp enligt givna riktlinjer så att det passar varje individs livssituation. Andra arbetsuppgifter är personlig hygien, städ, matlagning och att se varje individs behov.

Kvalifikationer
Utbildning och erfarenhet

- Omvårdnadsprogrammet med inriktning barn och fritid, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

- Kunskaper om eller erfarenhet av arbete med personer med olika funktionsnivåer inom LSS.

Personliga egenskaper

Som person är du självständig, flexibel och lojal. Du har en personlig mognad och uppfattas som lyhörd och närvarande i ditt bemötande. Du är kommunikativ, empatisk och har en lösningsfokuserad inställning till ditt arbete samt att du kan arbeta strukturerat. 

Meriterande kvalifikationer

- Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar som har funktionsnedsättning.

- Fördjupade kunskaper om LSS.

- Kunskaper kring tydliggörande pedagogik samt strukturerat arbetssätt.

- Utbildning i lågaffektivt bemötande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär en arbetstidsmodell där arbetstiderna är hela dygn, reviderad jour, helger, morgon och kväll.

Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister.

Upplysningar

Eva Christensson 023-821 59

Facklig företrädare

Kommunal 010-448 81 69

Kontaktinformation
Eva Christensson, Enhetschef

Arbetsplats
Stadshuset

79171 Falun

Logga

Omsorgsassistent till korttidsboende för barn

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb