halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Omsorgsassistent till Bemanningsenheten inom Stöd och omsorg LSS och Personlig assistans

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Omsorgsassistent till Bemanningsenheten inom Stöd och omsorg LSS och Personlig assistans

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker en Omsorgsassistent 100% till Bemanningsenheten med inriktning Stöd och omsorg LSS, Personlig assistans och Socialpsykiatri. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Bemanningsenheten är den enhet som tillhandahåller ersättare till Socialförvaltningen och Barn-och utbildniningsförvaltningens enheter.
Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett ansvarsfullt arbete i en kommun med framåtanda.

Ditt nya jobb

Som tillsvidareanställd inom bemanningsenheten med inriktning Stöd och omsorg LSS, Personlig assistans och Socialpsykiatri tilldelas du arbete utifrån enheternas behov.

Arbetstiderna är fördelade till dag/kväll/natt/helg

Arbetet inom verksamhetsområdet Stöd och omsorg LSS, Personlig assistans och Socialpsykiatri riktar sig mot insatser i brukares hem och dagligverksamhet. 

Som Omsorgsassistent ger du stöttning till personer med särskilda behov för att underlätta och ge dem en god omvårdnad och trygg vardag. I rollen är ett gott bemötande en självklarhet. I tjänsten planerar du både enskilt och i grupp för ett utforma arbetsuppgifterna efter individens behov och förmåga enligt genomförandeplan. Vi tar tillvara det friska hos varje individ och du arbetar för att främja delaktighet och självbestämmande som ska bidra till god livskvalitet för den enskilde.

Vi söker dig som

  • Har utbildning Behandlingspedagog, Socialpedagog, Stödpedagog, peronligassistans, omvårdnadsprogrammet, eller motsvarande.
  • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Har körkort klass B.

Vi värdesätter att du som person är ansvarstagande samt att du agerar tryggt och stabilt. Andra värdefulla egenskaper i yrket är kreativitet, lyhördhet och en positiv inställning. Det är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är lugn och har förmåga att anpassa ditt arbetssätt utifrån brukarens behov. Det är också viktigt att du känner dig bekväm i att arbeta självständigt, då en stor del av arbetet sker på egen hand.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom Stöd och omsorg LSS/socialpsykiatri. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning inom Bemanningsenheten. 

Sysselsättningsgrad: 100%  

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vimmerby kommun som arbetsgivare
Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och samverkan i det dagliga arbetet. Hos oss finns möjlighet till en god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att alla har lika rättigheter och möjligheter. Som medarbetare har du en betydelsefull roll och vårt gemensamma mål är att ge bästa möjliga service och omsorg till våra medborgare. Du som söker bör självklart dela våra värdeord ansvar, mod och fantasi.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492- 76 90 00.

Inför rekryteringsarbetet har Vimmerby kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 3 Oktober. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Kontaktpersoner

Camilla Karlström

Enhetschef

0492-769851

camilla.karlstrom@vimmerby.se

 

Dela detta jobb

Logga
Omsorgsassistent till Bemanningsenheten inom Stöd och omsorg LSS och Personlig assistans

Vimmerby kommun