halsojobb.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker nu en Omsorgsassistent till daglig verksamhet, placering Lundgatan.

Ditt nya jobb

Innehåller arbetsuppgifter som stöttning och handledning, både enskilt och i grupp, för personer med funktionshinder. Omvårdnadsuppgifter utifrån brukarnas stödbehov förekommer. Du stöttar brukarna i utförandet av arbetsuppgifter på den dagliga verksamheten. Du kommer att arbeta som arbetsledare och tilldela arbetsuppgifter efter brukarnas förmåga och behov samt genomföra arbetsuppgifterna tillsammans med brukarna. Du kommer att ingå i arbetsgruppen på Lundgatans dagliga verksamhet.

Vi söker dig som har

• utbildning inom Omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionshinder eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• tidigare erfarenhet av att leda en arbetsgrupp och fördela arbetsuppgifter
• B-körkort

Erfarenhet av liknande arbete ses som meriterande. Som person har du en positiv inställning samt ett serviceinriktat förhållningssätt. Arbetet kräver att du är lugn, lyhörd och flexibel samt har förmåga att anpassa ditt arbetssätt utifrån de behov som brukaren har. Det är viktigt att du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Arbetet kräver även dokumentation och därför måste du ha datorvana samt kunna uttrycka dig väl muntligt och skriftligt. 

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning. 
Sysselsättningsgrad: 100%  
Tillträde: 2019-07-29 eller enligt överenskommelse.  

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2019-03-24
Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

Omsorgsassistent Daglig verksamhet

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb