halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Avdelningen för LSS och Socialpsykiatri är en del av Socialförvaltningen och består av verksamheter inom daglig verksamhet, gruppbostäder och boendestöd.

Vår verksamhet är progressiv, välutvecklad och kompetensstark. Ett målinriktat arbete har över tid pågått för att utveckla och stärka kompetens i organisationen för att med god kvalitet utföra uppdraget. Ett arbete pågår metodmässigt med att implementera och arbeta strategiskt med en teoretisk- och metodisk grund.

Vi söker nu en omsorgsassistent (nattjänst) till vårt arbetslag på LSS boendet Oxelgatan i Gärsnäs. På boendet är vi idag 13 medarbetare som arbetar tillsammans med 5 brukare.

Arbetsuppgifter

Som omsorgsassistent arbetar du nära brukarna och stödjer dem i deras vardag. Du möter människor som har olika förutsättningar utifrån intresse, ålder och funktionsvariationer. Du sätter brukarens behov i centrum och möjliggör dennes rätt till självbestämmande, självständighet, delaktighet och inflytande över sitt egna liv. Inom avdelningen arbetar vi med en teoretisk och metodisk grund innehållande tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande och dialektiskt förhållningssätt.

I rollen arbetar du med att säkerställa att insatserna i den enskildes genomförandeplan planeras, utförs, utvärderas och utvecklas efter behov. Du arbetar även med daglig dokumentation i systemet Life Care.

Som vaken nattpersonal är din huvudsakliga uppgift att skapa trygghet, att ge de bästa förutsättningarna för en god nattsömn samt att ge den omvårdnad som brukarna är i behov av nattetid.

Kvalifikationer

Du har en formell kompetens från omvårdnadsprogrammet, stödpedagog eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren ser som likvärdig.

Du är van och känner dig trygg i arbetet med brukare och har ett pedagogiskt, förtroendeingivande och professionellt förhållningssätt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med individer med funktions- och arbetshinder.

Som person trivs du i en utvecklande organisation och i en roll med god variation av självständigt arbete och teamarbete. Du har ett flexibelt förhållningssätt och sätter alltid individen i fokus.

Har du kunskaper i systemet Life Care är detta meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

I processen arbetar vi med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-21

Referensnummer: A1079064 - 2021

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson

Jenny Ek
Enhetschef LSS
0414819332
jenny.ek@simrishamn.se

Övrigt

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Simrishamns kommun samarbetar med nätverket Tandemrekrytering Österlen.

I samband med rekryteringen undanbedes bestämt kontakt från annons-
/rekryteringsföretag.

Omsorgassistent till Oxelgatans boende i Gärsnäs (nattjänst)

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-21

Ansök nu

Dela detta jobb